Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hledaná Maruška (4) je prý zdravá a spokojená: Otec ji vzal na ozdravný pobyt

Autor: chal - 
10. prosince 2018
18:04

Maruška (4), po které od pátku pátrá policie, je zdravá, šťastná a spokojená. Alespoň to tvrdí její otec Vladimír, se kterým je prý dívka na ozdravném pobytu. „Policii jsem poskytl veškeré možné informace,“ řekl Blesku Vladimír. Ta ji ale stále vede v databázi pohřešovaných.

Otec hledané Marušky se v pondělí obrátil na Blesk, aby vysvětlil svůj pohled na věc. Maruška je podle něj zdravá, šťastná a spokojená. Vladimír je s dcerou na ozdravně-relaxačním pobytu, o čemž prý měla Maruščina matka vědět.

„V neděli jsem policii poskytl veškeré informace, které by měly vést k zastavení pátrání,“ řekl Blesku. „Jsem ochoten plně spolupracovat,“ dodal. Vladimír tvrdí, že pro svou dceru chce jen to nejlepší.

Odmítá také tvrzení, že je psychicky nemocný. Holčička je s ním prý v naprostém bezpečí. „Toto tvrzení jsem policii vyvrátil doložením vyšetření soudního znalce Karla Humhala,“ vysvětlil v prohlášení.

Maruška však ještě v pondělí večer figurovala na policejních stránkách v seznamu osob, po kterých policisté pátrají.

europa ( 11. prosince 2018 05:52 )

No doufám, že až se Maruška vrátí domů, bude otci soudně zakázán styk s ní. To, jak se zachoval, rozhodně nevzbuzuje pocit, že je holčička s ním v bezpečí. Naopak, je potřeba ji před ním ochránit. Kdoví, co by udělal příště.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání