V posledních několika měsících plní přední stránky většiny světových médií hašteřivost a náročné požadavky vévodkyně Meghan Markle (37). Manželka prince Harryho (34) už stihla od květnové svatby naštvat velkou část Británie. A to třeba nedodržováním královského protokolu a svým rozmarným chováním, které mělo za následek rezignaci několika dlouholetých zaměstnanců v královském paláci. Ti totiž mají plné zuby jejích nesmyslných požadavků.

Meghan je zvyklá vstávat už ve 4:30 ráno, aby mohla v klidu cvičit jógu. Jenže stejně tak očekává, že budou v pozoru i všichni zaměstnanci královské rodiny. Nejedno obočí pozdvihla také přímo v královské rodině. Naposledy vytočila dokonce i samotnou královnu Alžbětu (92). Ta zamítla požadavek od Meghan nechat po kapli svatého Jiří rozmístit osvěžovače vzduchu. Důvod? Zdála se jí zatuchlá!

Nyní se do konverzace ohledně chování manželky prince Harryho rozhodl vstoupit také její otec Thomas Markle (74). Je všeobecně známo, že od doby, co Meghan začala s princem randit, je vztah Thomase a Meghan víceméně na bodu mrazu. Chyběl totiž i na královské svatbě. V rozhovoru pro britský deník The Daily Mail se teď otec vévodkyně rozpovídal, že v jejím chování svou dceru rozhodně nepoznává.

„Meghan, kterou znám, bývala milá, přívětivá a dobrosrdečná. Vždycky měla sice vysoké nároky, nikdy ale nebyla neslušná nebo hrubá. Nechci říci nebo udělat něco, co by Meghan mohlo uškodit, ale bojím se, že si takhle ublíží,“ přiznal Thomas Markle.

„Meghan vyrůstala na place, kde se natáčely filmy. Učil jsem ji mít respekt ke všem zaměstnancům. Ke mně nikdy hrubá nebyla, ale její chování teď rozhodně nepoznávám,“ vyjádřil se k výpovědi několika zaměstnanců královského paláce. I přesto Thomas doufá, že se jejich cesty zase v blízké době střetnou. Jejich vzájemné pouto totiž označil jako „nezlomitelné“.

VIDEO: Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje!

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video! Reuters

 

Fotogalerie
43 fotografií