Blondýnka, která čeká prvního potomka, se na sociálních sítích pravidelně svěřuje s tím, jak se v těhotenství cítí. Nyní se pochlubila sexy fotkou ve spodním prádlem a připojila k tomu i poměrně vtipný postřeh ohledně svých předností: „Je vtipné, že je to snad poprvé, kdy vidím, že mi je malá podprsenka. No nevím, jak si zvyknu na ty ‚kanadský borůvky po porodu, když bych teď mohla hrát v Pobřežní hlídce.“

Zdaleka všechno ale Miss Earth 2012 nevychází tak hladce, jelikož jak pak svým fanouškům svěřila, trpí nyní nespavostí. „Už asi tak měsíc a půl jsem nespala, mám třetí opar za celé těhulkovství, + 4 kg, začaly mě zlobit zoubky a do toho otékat nožky. No prostě sexy mamča,“ vypočítávala svá trápení Fajksová.

Ta je nyní právě už ve 27. týdnu. „Máme tu 7. měsíc a já už se nemůžu dočkat, až prďolku uvidím a budu ji na kolenou prosit, ať mě nechá alespoň chvíli vyspat,“ dodala modelka, která už ví, že pod srdcem nosí holčičku. Tu čeká s partnerem Lubošem, s nímž už tvoří pár dlouhých dvanáct let. Veselku ale zatím nestihli.

VIDEO: Tereza svého milého dlouho tajila. Podívejte se, jak teprve loni Luboše ukázala světu...

Video
Video se připravuje ...

Tereza Fajksová: Konečně ukázala přítele, se kterým je 11 let! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií