Miley Cyrus nezažívá v poslední době zrovna nejpovedenější období. Při nedávném řádění požárů v Kalifornii shořelo na popel její velkolepé hnízdo, které sdílela se svým snoubencem, hercem Liamem Hemsworthem (28). Zpěvačka v úterý vystoupila v rádiové show Ryana Secresta, kde přiznala, jak moc ji ztráta domu zasáhla. „Hodně mě to naučilo. Je to skutečně velmi náročné sledovat, jak vaše tělo reaguje na takovou ztrátu,“ reflektovala na události posledních několika pár dnů.

„Cokoliv fyzického se dá vždycky znovu postavit. Lásku ale nic zničit nedokáže, ta vždycky byla a bude. Tahle myšlenka mi hodně pomohla v těch těžkých časech," okomentovala Miley fotku z Instagramu svého snoubence. Na té je vidět, co zůstalo z jejich domu. Paradoxem je, že přežila právě velká písmena 'LOVE', která měli před domem u příjezdové cesty.

To ale ještě netušila, že příští den přijde další rána. Zpěvačka má velkou sbírku hudebních nástrojů a kvůli jejich rozsáhlosti je má uložené v externím skladu. Tedy alespoň měla.

Podle serveru TMZ se do skladu někdo vloupal a ukradl hudební vybavení v hodnotě větší než 10 000 dolarů (přes 230 000 Kč). Vyšetřování komplikuje fakt, že k němu došlo možná už někdy v říjnu. Miley na to ale přišla až teď. Původně si totiž myslela, že si kytary půjčil někdo z rodiny.

I přesto, že zpěvačce zmizely převážně pouze kytary a zbytek zůstal nedotčen, je to pořád obrovský zásah do soukromí, a zpěvačce tak pravděpodobně přibude další vráska.

Fotogalerie
58 fotografií