Legenda EZO TV, která proslula zejména svými hláškami »velký špatný« či »hodně budeš někde«, byla hostem pořadu Lucie, postrach celebrit na Facebooku. Když se jí moderátorka optala, zda se hokejový bůh v dohledné době ožení, Jolanda se zamyslela a truchlivě pronesla: Jágr je dobrej, ale nemá štěstí v lásce!“

O veselce s Kopřivovou pak nepadlo ani slovo. „To není dobrý pro něho, protože opět zůstane sám,“ věštila mu kartářka a zdůrazňovala, že Jarda má už dlouho problém najít správnou partnerku. „Ženy, co od něj neustále odcházejí, on to vidí.“

Několikrát padla zmínka i o penězích. „Ty ženy okolo něho jsou tam, ale jdou jenom pro peníze, pro bohatství, to není žádná budoucnost. Potřebuje takovou ženu, aby nejenom ty peníze, ale aby viděla, jakej má styl a jakej život. To není o tom, že někdo chce peňáze,“ rozjela se Jolanda, jak mívá ve zvyku.

„Myslej na to, aby zbohatly, aby viděly se, mluvily,“ hází v podstatě všechny jeho lásky do jednoho pytle a z jeho současné přítelkyně Veroniky tím dělá skoro zlatokopku a slávomanku. Ani po rozchodu s ní na tom prý ale Jágr nebude lépe.

„Do budoucna bude furt sám, opět bude mít ‚ňákou‘. Najde se, musí ale dlouho hledat,“ dodala v živém vysílání na Facebooku ohledně osudu majitele týmu Rytíři Kladno. Do stejného klubu teď navíc nastoupil i Tomáš Plekanec (36), který poslední dobou řeší hlavně rozvod s manželkou Lucií Vondráčkovou (38). Alespoň si tak v případě, že se věštba naplní, spolu budou moci postěžovat na ženské pokolení, když už nic jiného. 

VIDEO: Veronika Kopřivová promluvila o svém podnikání! Kolik jí to hodí?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová promluvila o svém podnikání! Uživí jí? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
52 fotografií