Charismatický Slovák hodlá bojkotovat současnou podobu vánočních svátků. „Smysl Vánoc je už běžně překřičený obchodním záměrem a i obdarování se změnilo na nahánění se,“ vysvětloval Koleník v magazínu Sóda s tím, že on se snaží trendům spíš vzdorovat, než jim podléhat.

„Já přistupuji k svátkům pokojně a dárečky skoro vůbec neřeším,“ svěřil se představitel Vladimíra ze seriálu První republika, který má přitom Štědrý den moc rád. „Má v sobě magii, tajemství a naději, i když proti tomu každý rok silně bojuje komerční marketing a humbuk,“ objasnil.

„Bojuju i já. Vypínám telku, rádio, nechodím nakupovat a prožívám Vánoce sám v sobě,“ dodal a nezapomněl zmínit ani to, že by měl svátky každý trávit pohromadě s rodinou či blízkými.

Sám už ale neprozradil, kdo mu bude letos dělat společnost. Každopádně herec zatím nikdy nebyl spatřen s žádnou partnerkou a vždy tvrdil, že na vztah vůbec nemá čas. Spekuluje se tak i o tom, že je homosexuál, jenže Ján se ke svému soukromí nevyjadřuje, a tak nic nepotvrdil, ani nevyvrátil.

VIDEO: Koleník si zahrál i v dalším historickém kusu: Podívejte se na ukázku ze seriálu 1890!

Video
Video se připravuje ...

1890: Koleník vyletí do povětří! FTV Prima

 

Fotogalerie
78 fotografií