Obraz „Oldřich Nový a Anny Ondráková" z roku 2004 své utajené milence, která je manželkou swingaře Ondřeje Havelky (64), daroval kdysi k narozeninám.

To, jak s ním teď naložila, a hlavně humbuk, který kolem toho udělala, se ale zpěvákovi vůbec nelíbí. „Ráda bych částí výtěžku poděkovala lékařům za muže, kterého mám stále moc ráda,“ vysvětlovala Alice, proč se rozhodla zbavit oleje z Gottova štětce.

Psycho a msta

„Doteď jsem mlčel, dál ale už nechci. K posedlému psychopatickému chování a mstivému jednání paní Kovácsové říkám jediné – pomalu a jistě mě zabíjí...“ poslal Gott Blesku emotivní vyjádření.

Neobměkčilo ho ani to, že Alice plánovala z vydražené částky věnovat dvacet procent, tedy 240 tisíc korun, interní klinice hematologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Právě tam zpěváka před třemi roky úspěšně léčili z rakoviny mízních uzlin.

Konec lásky

„Pokud pomůže byť jediné bytosti v léčbě Non-Hodgkinova lymfonu, pak není čeho litovat, pak se záměr prodeje naplnil a Karlův obraz skutečně splnil svoje poslání,“ vyjádřila se Kovácsová k dražbě, která se odehrála v neděli na Žofíně. S Kovácsovou měl zpěvák udržovat vztah dlouhých pětatřicet let a údajně se měli scházet i za zády jeho zákonité manželky Ivany (42), než je sama odhalila. Jestli pro svou spřízněnou duši měl Gott dosud nějakou slabost, tak teď zjevně definitivně vyprchala...

Blesková aukce

Dražba obrazu trvala necelou minutu, o dílo se v kulometném sledu střetlo hned několik vážných zájemců.

VIDEO: Karel Gott: Stěžuje si, kdo ho zabíjí! A Vondráčková vrací úder tchyni!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Stěžuje si, kdo ho zabíjí! A Vondráčková vrací úder tchyni! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií