Příjemným překvapením pro návštěvníky byla výše vstupného do ZOO mezi třetí a pátou hodinou – bylo totiž za symbolickou jednu korunu. Jedinou skvrnkou na jinak příjemném programu tak nakonec bylo pouze počasí – lilo totiž jako z konve. Ani nepříznivé počasí však nezabránilo oblíbenému herci, aby odhalil jméno pandy červené, která se narodila letos v červenci.

„Já bych Flinovi popřál, aby jako každé mládě se mělo nádherně, což bude mít, protože jeho maminka Wilma bude určitě vzorná a bude se o něho krásně starat. A co mu přát víc než to, že je v pražské zoologické zahradě, která je proslulá svou vynikající péčí,“ popřál roztomilému chlupatému miminku u výběhu pand poblíž hlavního vchodu Miroslav Donutil jakožto jeho kmotr.

Po křtu následovala soukromá exkurze po celé ZOO, kterou si však známý komik příliš neužíval, dokonce ani moc nevyhledával blízkost zvířat. K lachtanovi se ani nepřiblížil a pásovce se raději dotkl jen špičkou ukazováčku. Pobavily ho nejvíce gorily – ty byly totiž bezpečně odděleny sklem. Poté, co se podílel na slavnostním rozsvícení vánoční výzdoby a zapózoval u betlému ve stylu Josefa Lady, raději celý promočený a bez náznaku úsměvu na rtech pospíchal domů.

Po dlouhé době se herec objevil ve společnosti nejen manželky, ale i obou svých synů, které dělí dlouhý věkový rozestup 12 let. Zatímco jeho starší syn Tomáš podniká, ten mladší, Martin, se věnuje herectví. Jistě si jeho tvář vybavíte například ze seriálu České televize Četníci z Luhačovic, kde ztvárnil homosexuálního desátníka Cmírala, nebo z mysteriózní detektivky Labyrint. Tam mu byla svěřena role studenta Emila Zachariáše. Po boku otce si mimochodem zahrál nejen v seriálech, ale i na prknech, která znamenají svět. V Národním divadle totiž hostoval ve Sluhovi dvou pánů.

Fotogalerie
30 fotografií