Právník Lucie Vondráčkové JUDr. Petr Machálek ve čtvrtek ostře reagoval na rozhovor s Tomášem Plekancem v Magazínu DNES. Označil chování slavného hokejisty jako nevěrohodné a smutné vůči dětem, které s Vondráčkovou má. Plekanec neváhal a proti údajným nařčením se ohradil v pořadu TopStar Magazín na Primě.

„Pan Plekanec se opakovaně snaží vytvořit obraz milujícího otce, což je však v příkrém rozporu s tím, co dal a dává svým jednáním následně najevo,“ napsal Machálek. Hokejistovi také vyčetl, že v poslední době od dětí několikrát bez oznámení odletěl přes půlku planety. „Mrzí mě, že je to v takový fázi a já jenom doufám, že ty Vánoce strávím s klukama, protože mi hrozně chybí,“ oponoval s lítostí Plekanec.

Podle právníka si měl Plekanec také ještě ponechat své angažmá v NHL a nehnat se tak náhle do Česka. „Já jsem dneska podepsal smlouvu v Kladně a jak jsem vyčet, tak se zeptám pana Machálka, jestli by mi nesehnal angažmá, protože viditelně se vyzná…“ těmito slovy se vysmál právníkovým komentářům k jeho přestupu z NHL do české ligy.

Plekanec se smíchem vyvracel i právníkova tvzení o jeho údajném dvouletém poměru s Šafářovou. „Taky by mě zajímalo, jak pan Machálek přišel na to, že jsem už dva roky s Lucií Šafářovou. Jestli ví něco víc než já z mýho soukromí, tak ať mi to řekne, já se to rád dozvím. Ale dva roky to nejsou. Ona měla přítele.“ 

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
30 fotografií