Charitativní koncert a dětský program s názvem Rádio srdcem pro Život dětem se uskuteční v sobotu 8. prosince na Staroměstském náměstí v Praze u příležitosti vánočních trhů. Začne ve 14.00 hod. a potrvá až do 19.30 hod. Program zahájí nejprve zábavný blok věnovaný dětem, ve kterém vystoupí například Standa Hložek, Heidi Janků, Pepa Melen nebo Jakub Koutský. Půjde tedy o hudební, taneční i kouzelnické představení zejména pro ty nejmenší. Od 16:40 hod. pak přijde na řadu koncert pod záštitou rádií Frekvence 1 a Evropa 2. Na něm se představí kapela Rybičky 48, O5 a Radeček, Adam Mišík, Pavel Callta, Emma Drobná, Vašek Noid Bárta, Sanremo Junior, Nelly nebo Verona. Celým odpolednem budou provázet moderátorské tváře známé z rádií, například Míra Michálek, Lubka Ponížilová, Petr Říbal, Lucie Bechynková a další.

Během koncertu budou mít lidé možnost zakoupit na místě sbírkové předměty – svíčky nebo barevné balónky, jejichž koupí přispějí na sbírkové konto o.p.s. Život dětem.

„Jsme neskutečně vděčni společnosti Lidl a jejím laskavým zákazníkům za sbírku Srdce dětem, která už osmým rokem probíhá ve všech obchodech společnosti vždy v měsíci listopadu. Výtěžek z loňské sbírky pomohl celkem 746 vážně nemocným dětem a od samého začátku tradiční spolupráce jsme zásluhou této sbírky mohli pomoci 2 756 rodinám, a to je opravdu krásné číslo. Máme upřímnou radost z toho, že zákazníci společnosti Lidl přijímají sbírku s obrovským pochopením, zaměstnanci s úžasným nasazením a vedení společnosti s velkým zaujetím a otevřeným srdcem. Všem moc děkujeme.“ říká ředitelka obecně prospěšné společnosti Život dětem, Maria Křepelková.

Více o programu naleznete tu: https://www.radiosrdcem.cz/

Fotogalerie
5 fotografií