Teď Andrea Pomeje svých slov nejspíše lituje. Obrnila se ale mlčením od rána, kdy Pomejeho mecenáš Pavel Pásek děsivou diagnózu lékařů potvrdil. Nebere telefony, nereaguje na SMS. Minulý týden přitom byla hostem studia Blesku, kde na toto téma také přišla řeč.

„Jirka je herec, má rád velká gesta. Jeho život je reality show, když se s někým rozchází, tak v přímém přenosu a v záplavě tohohle teatrálního chování pak člověk těžko pozná, co je pravda a co jen další gesto,“ vysvětlovala Andrea svá slova o citovém vydírání s tím, že Jirka by se neměl rouhat. Podobně ostatně mluvil i Pásek. „Jirka je romantický hrdina, který chce trpět,“ říkal.

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval! David Turek

Tomu odpovídá i to, že nedávno do redakce webu Extra Pomeje poslal zprávu, že jej manželka dohnala k sebevraždě. To přitom ještě zprávu o návratu nemoci nevěděl, jen špatně nesl, že si Andrea po rozchodu našla nového partnera – Petra Plačka. Na nemoc prý Jirka nemůže svádět vše. „Když byl poprvé nemocný, stála jsem při něm. Den po návratu z nemocnice ale šel zase do hospody a okamžitě se vrátil ke starému způsobu života. Varovala jsem ho, dávala mu několik šancí, ale někde musí být hranice,“ vysvětluje Andrea, proč se s Jiřím rozhodla rozvést.

Proto Pomejeho okolí nechtělo připustit, že hrozby návratu těžké nemoci myslí Jirka vážně. I když bolavou pánev tišil prášky a zapíjel to pivem, belhal se a sotva chodil, nebral telefony ani lékařům, mělo se za to, že je to trošku divadlo. Že se návrat rakoviny potvrdil, je sice smutné, ale na rozvod vliv mít nebude. Podle Andrey Pomeje stále platí, že Jirka se musí kromě zdraví dát do pořádku i psychicky, přestat pít a postavit se na vlastní nohy.

VIDEO: Pomeje se začal léčit, ale... Je to hovado a nezodpovědný pacient, říká mecenáš Pásek

Video
Video se připravuje ...

Pomeje se začal léčit, ale... Je to hovado a nezodpovědný pacient, říká mecenáš Pásek. Aleš Brunclík

Fotogalerie
75 fotografií