Veronika se dětem věnuje i díky svému nadačnímu fondu a nadcházející Vánoce si bez nich nedokáže představit. Do domova jim nosí dárky a hračky. S jejich vychovatelkami si pak udělají Štědrý den pár dní dopředu.

Každý rok kolem dvacátého se sejdeme u nás, něco navařím já, něco donesou ostatní, sejde se nás opravdu velký počet, protože se scházíme nejen jako rodina, přátelé, ale i tety z domovů, je nás dost, tak jim vždycky říkám, ať si donesou i příbory, protože jich tolik doma nemám,“ přiznala Blesk.cz modelka s tím, že většinou se jich sejde až dvanáct lidí.

Děti si ale domů na svátky nebere. „Jezdím za nimi, ale nemám srdce si jich vzít pár domů. Těžko je vracím,“ dodala Kašáková.

Se svým snoubencem, který ji nasadil zásnubní prsten teprve nedávno, si pak udělají vlastní Vánoce přesně na Štědrý den. „Nic jsem si ale nenapsala. Kupujeme s partnerem většinou nějaký zážitek, dovolenou a k tomu jen něco malého praktického do 100 koruny pod stromeček,“ prozradila Veronika. Ta se letos těší, že konečně bude s rodinou, protože většinou odjíždějí přes svátky do teplých krajin.

VIDEO: Misska z děcáku Veronika Kašáková: Jaké budou její Vánoce? 

Video
Video se připravuje ...

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Jaké budou její Vánoce? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií