Inna Puhajková nikdy neměla s postavou problém, protože se věnovala sportu, ale poslední dva roky ji přemohla lenost, a to se na její postavě odrazilo.

"To byly časté pozdní večeře s přítelem, sladkosti a téměř žádný pohyb. Přestala jsem se ve svém těle dobře cítit, a tak jsem si našla trenéra, změnila stravu a opět se dostala do formy. Už tři čtvrtě roku pravidelně cvičím, držím se v jídle a musím říct, že mě to chytlo. A co si budeme povídat, také jsem vedle Petra chtěla vypadat dobře a ne se stydět svléknout," přiznala Blesk.cz moderátorka, která má tělo pevné jako skála.

"Kromě posilování jsem teď přidala kruhový trénink. Je to dřina, ale je to vidět," netají se Inna, která už rok a půl bydlí ve společné domácnosti s fotbalistou Petrem Tlustým. "To, že se moc často nevidíme, je pro náš vztah jen dobře. Jsme si vzácnější a víc si sebe užíváme. Máme v plánu dovolenou v Dominikánské republice," říká Puhajková, která zatím se svým klukem žádnou změnu ve vztahu nechystá. "Svatba ani dítě není v plánu. Je nám takhle dobře," usmívá se.

VIDEO: Inna Puhajková: Diety a zdravá strava? Mám za sebou striktní období!

Video
Video se připravuje ...

Inna Puhajková: Diety a zdravá strava? Mám za sebou striktní období! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií