„V srpnu 2013 si ho vzala a v dubnu 2014 skočí pod vlak, když už měla domluvené, že v květnu podá žádost o rozvod,“ podivuje se zpěvaččina matka. To ale Rychtář odmítá.

„Vždyť by se musela obrátit na právníka. V ničem jsem Ivetku neomezoval, měla přístup na internet, počítač i auto. Proč by na ty koleje v dubnu šla, když by se chtěla rozvést. Mohla měsíc vydržet. Přišla by obsílka k soudu, proběhl by rozvod a zůstala by sama. Dokázala se vypořádat se všemi partnery přede mnou. Nejsem takový bůh, že bych byl v tomto smyslu výjimkou,“ řekl deníku Aha! vdovec v reakci.

Nejvíc se ho dotkla SMS, ve které mu tchyně napsala, že za smrt Ivety může on. „Píše mi to tam doslova – proč jsem jí nedohodl léčení, a tím jsem ji prý údajně zabil. Je to velice silné obvinění. Ono se to lehce říká, ale hůř plní. O příčiny jejích problémů se měla zajímat hlavně rodina a řešit je už dávno,“ opřel se do paní Bartošové.

„Ona hledá viníky všude jinde, než by měla hledat. Taky mě obvinila, že jsem jí podával nějaké léky, ale to by se prokázalo při pitvě, která byla velice důsledná,“ bránil se rozhořčený vdovec. „Bez ohledu na to, jak se dnes o mně a své dceři vyjadřuje, vážím si ji za život Ivetky,“ dodal Rychtář.

Fotogalerie
73 fotografií