Herec a filmový producent byl první muž, který Ivetu požádal o roku. Vzali se v létě 2008 a vše vypadalo růžově. Rozvedli se po dvou letech – zpěvačka tvrdila, že jí zatajil skutečnosti kolem jeho dluhů...

„Jak umřel manžel, Ivetka přijela na pohřeb i s Pomeje, který na hřbitově organizoval novináře, protože tam byl hrozný šrumec. Procesí novinářů jsme měli i okolo baráku, bylo to fakt hrozné. Nevěděla jsem, že spolu chodí. Neřekli mi to. Po rozlučce spolu odjeli do Prahy a až potom jsem se dočetla, že spolu chodí," vzpomíná paní Svatava.

"Byla jsem ráda, protože jsem si myslela, že se Iveta vzpamatuje a konečně bude šťastná. Táta zemřel v dubnu a v září se brali. Vypadali spokojeně a šťastně, ale dál už se ví, jak to dopadlo...," krčí matka Ivety rameny. Na veselku ale vzpomíná ráda.

"Svatba byla nádherná. Letěli jsme tam letadlem, vzal nás do svého letadla pan Buksa, který má kosmetickou firmu a v Čeladné má sídlo. Má malé letadlo asi pro dvanáct lidí a letěli jsme s ním se synem a jeho rodinou. Myslím, že Ivetu sponzoroval spolu s Jirkovým kamarádem Páskem. Svatba to byla krásná. Byli jsme tam celá rodina, asi čtyřicet lidí včetně mých a manželových sourozenců. Všechny nás pozvala. Chyběla pouze Ivana. Řekla, že takové divadlo nemusí vidět,“ dodává Svatava Bartošová.

Fotogalerie
38 fotografií