Svůj starý život už podle všeho Paris hodila za hlavu a stejně tak i zásnubní prstýnek za 2 miliony dolarů (45,8 milionů korun), který dostala od herce Chrise Zylky (33). Když ji fotografové potkali po návratu z pracovní cesty v Austrálii do L. A., na prstě už se jí neblyštěl diamantový skvost jako doposud.

Ostatně proč by ho měla stále nosit, když už i na veřejnost prosákly informace o jejím rozchodu. S mladším fešákem se zasnoubila po roce randění letos v lednu během výletu do hor v Aspenu. Pár stanovil svatbu původně na letošní podzim, pak ji ale přesunul až na rok 2019. Jenže ani tehdy už se asi konat nebude, místo toho přišel konec.

Hilton, která už fušovala do zpěvu, herectví i módy a teď prodává vlastní řadu parfémů, už si po krachu vztahu stihla dokonce vylít i srdéčko v interview pro prestižní zahraniční magazín a rovnou se nechala v sexy pózách vyfotit i na titulní stránku. Ovšem trochu zvláštně může působit, že si zvolila právě Gay Times, časopis určený LGBT komunitu (tedy pro lesby, gaye, bisexuály a transgender osoby).

Blondýnka, která už sbalila nespočet známých chlapů, tak rozvířila spekulace o tom, jestli náhodou není také utajovaná lesbička či přinejmenším bisexuálka. Nahrává tomu i fakt, že žádný vztah zatím nedovedla až k oltáři. Sama miliardářka ale nic takového nepotvrdila. „Mám několik přátel v této komunitě a slyšela jsem jejich příběhy o tom, čím vším si prošli. Myslím, že jsou velmi odvážní, a hodně mě inspirují,“ uvedla s tím, že mezi gayi a lesbami má také hodně fandů.

Fotogalerie
74 fotografií