O tom, že bere drogy, se začalo spekulovat po jejím rozvodu s hudebníkem Tikem Torresem. „Nikdy jsem drogy nebrala, protože vidím jejich účinky na lidech. Nemám ráda to, co se z lidí stane. Drogy pro mě nikdy nebyly pokušením,“ svěřila se Herzigová britskému deníku The Sun.

Příčinou spekulací bylo to, že modelka se po rozvodu začala objevovat ve společnosti extrémně vyhublá s nezdravou barvou pleti. Všichni měli jasno. Mohl za to kokain. A pak se k tomu přidaly i zvěsti o anorexii.

Jenže i tu Eva popřela. „Mám štěstí, že mám tři kluky, kteří mě neustále udržují v pohybu. To mě nutí cvičit každý den. Myslím, že po čtyřicítce je snazší být v kondici, člověk už ví, co mu škodí. Výsledkem toho je, že se rozhoduje zdravěji během celého dne. Věřím správné výživě těla kvalitním jídlem a dechovým technikám. Občas si moc užiji rychlou chůzi v parku nebo plavání v moři během léta,“ prozradila modelka tajemství své super štíhlé postavy.

Herzigová se svou rodinou pendluje mezi Velkou Británií a Itálií, a jak se zdá, cestování jí vyhovuje. Vždyť ho upřednostňuje dokonce i před svatbou s otcem svých dětí a snoubencem Gregoriem Marsiajem. Toho i přesto nazývá manželem.

„Nejdůležitější pro mě v životě je pohoda mých dětí i moje a zdraví mého muže, vzájemná zodpovědnost a zodpovědnost za planetu, která se rozpadá. Musíme si více vážit jeden druhého a začít se chovat jinak k naší nádherné přírodě. Moc ráda bych si vzala na rok volno a cestovala po světě s dětmi, měly by domácí výuku a objevovali bychom svět,“ vysvětlila modelka, která se očividně vzhlédla v životním stylu své kolegyně Heleny Houdové.

Fotogalerie
56 fotografií