Bývalý olympijský vítěz a v současné době oblíbený moderátor televize Prima Roman Šebrle (43) je bezpochyby nekorunovaným králem večírků. Po nedávné aférce, kdy se notně povzbuzen alkoholem lísal k jisté sekretářce v modrých šatech a málem ho to stálo manželství, vyrazil do ulic znovu. A i když mu tentokrát pro jistotu dělala doprovod (a dost možná i dozor) jeho krásná žena Eva (41), řádil.

„Slavili jsme s manželkou narozeniny kamaráda,“ vyjádřil se k tomu pro Blesk ex-atlet zdráhavě, ovšem podle fotek, které ten večer vznikly, to s tou pusou pro oslavence trochu přehnal. Nejprve se totiž pokoušel líbat a osahávat svou manželku, a když se mu bránila, vrhnul se patrně na svého kamaráda - a své vřelé city dal najevo i jemu. Naštěstí byla paní Eva poblíž, takže je od sebe odtrhla dříve, než mohlo dojít na nějaké větší intimnosti...

Bohužel pro Šebrleho byli poblíž také fotografové a ti jeho nečekaný úlet hbitě zaznamenali. Není to totiž tak dávno, co se po zveřejnění vášnivého tance s plavovlasou sekretářkou, která má údajně ve zvyku „lovit“ mezi celebritami, velice kál, sypal si popel na hlavu a sliboval, že se nic podobného už nikdy nebude opakovat. No, tak měl pravdu, kolem žádné jiné krásky se tentokrát skutečně netočil…, ale těžko říct, zda to tehdy myslel právě takhle. Romane, radši už nepij!

VIDEO: Slušňák Šebrle se nezdá, prozradil nám poněkud pikantní historku

Video
Video se připravuje ...

Slušňák Šebrle se nezdá, prozradil nám poněkud pikantní historku Adam Balažovič

Fotogalerie
42 fotografií