Touha po dokonalosti, souměrných rysech a hlavně mladistvé tváři bez vrásek dohnala nejednu ženu (a mnohdy i nejednoho muže) pod skalpel plastického chirurga. Bohužel, ne každý dokáže vyjít vstříc každému vrtochu zoufalých pacientů, a ne vždycky to dopadne přesně tak, jak by mělo. Příliš velké množství botoxu, takže rty vypadají jako to náletu zuřivých včel, špatné výplně tváří, takže klesnou jako v případě ještě nedávno tak krásné zpěvačky Petry Janů...

Mezi nejsmutnější případy patří kromě ikonické "příšerky" Donatelly Versace (63) kdysi roztomilá Jennifer Grey (58), v níž byste dnes už krásnou Baby z Hříšného tance skutečně nenašli, nebo někdejší sex-symbol Mickey Rourke (66), který to s faceliftingem přehnal natolik, až se mu obličej tak trochu začal rozpadat.

V naší galerii ale naleznete i jiné nebožáky, kteří v současné době platí za parodie svého dávného já - například Tori Spelling (45), Goldie Hawn (73) nebo Laru Flynn Boyle (48). Napadá vás ještě někdo, na koho jsme zapomněli, a mohl by přitom děsit děti na Halloween?

Fotogalerie
65 fotografií