Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skvělý moderátor Vojtěch Bernatský všechny dojal videem svých dětí

23. listopadu 2018 | 06:00

Víte, co si přeje dvouletý syn moderátora Vojtěcha Bernatského (43)? Bubny! Naprosto jednoznačně to řekl ve videu, které hrdý otec pouštěl na slavnostním vyhlášení vítězů soutěže Maminka roku. I díky jeho humoru patřil slavnostní večer v pražské restauraci Soho k mimořádně vyvedeným. 

Několikanásobný vítěz ankety TýTý v kategorii Sportovní moderátor skvěle zvládl i uvádění akce, která se sportovními výkony neměla nic společného. Šlo v ní především o silné lidské příběhy, dojetí, emoce. Jedinečná soutěž Maminka roku měla tři kategorie – jednou z nich byla Maminka hrdinka, v níž se do finále dostaly ženy, které překonaly těžkou nemoc nebo vychovávají postižené dítě. O svých osudech vyprávěly v medailoncích, které najdete ZDE

Vojtěch Bernatský okořenil uvádění soutěže, v níž se o vítězství rozhodovalo mezi celkem devíti finalistkami, video záběry ze života vlastní rodiny. S manželkou Kateřinou má dceru Elišku a syna Matyáše. Na jednom videu se chlapeček dožadoval bicích, na druhém jásal, když poprvé poznal tatínka v televizi, a na třetím ho dcera po kratším hovoru posílá do práce, aby šel vydělávat peníze. Dětmi se rád chlubí na svém Instagramu

Video se připravuje ...
Matyáš má jasno! Syn Vojty Bernatského chce bubny • VIDEO: Vojtěch Bernatský

Kdo to celé vyhrál? 

Publikum rozhodně pobavil, stejně jako měly úspěch vtípky pronášené mezi vyhlašováním vítězů nebo nápadité drobnosti, kterými odměňoval porotce. Šéfredaktorka Maminky od něj například dostala formu, aby byla vždycky ve formě, porotkyně Tamara Klusová nafukovací balonek ve tvaru srdce. 

Celkovou vítězkou se stala Kristyna Tomečková, maminka tří dětí z Prahy. Soutěž letos poprvé vyhlásil lifestylový měsíčník Maminka z našeho vydavatelství Czech News Center, aby tak ocenil ženy maminky, které jsou nejen skvělými mámami, ale i inspirací pro všechny ostatní.

Mělo to smysl! 

„Velmi silné životní příběhy finalistek pro mě byly důkazem toho, že má celý projekt smysl a že může poskytnout sílu a inspiraci ostatním ženám, maminkám,“ řekla šéfredaktorka časopisu Alice Rossi.

Tohle je Maminka roku! Kristyna otevřeně mluví o své nemoci a léčbě:

Video se připravuje ...
Tohle je Maminka roku! Kristyna otevřeně mluví o své nemoci a léčbě

Cenu Mamince roku 2018 předala Libuše Šmuclerová, generální ředitelka mediálního domu a Lenka Koenigsmark, marketingová manažerka Mattel pro ČR, SR a Maďarsko. V kategorii Maminka blogerka zvítězila Kateřina Ramil, v kategorii Maminka podnikatelka Lucie Hladíková a v kategorii Maminka hrdinka Radka Doudová.

Porota, ve které zasedly známé osobnosti jako Tamara Klusová, Andrea Růžičková a Marika Šoposká, o absolutní vítězce rozhodla na slavnostním večeru v pražské restauraci Soho. Tady si vyvrcholení celé soutěže užilo všech devět finalistek a s nimi i celá redakce časopisu Maminka, včetně partnerů soutěže. Další ročník soutěže Maminka roku bude lifestylový časopis Maminka vyhlašovat v březnu 2019.

Autor: Maminka.cz