Odstávka pitné vody v nadcházejících dnech začne netradiční noční akcí na západě Prahy. Práce tu proběhnou v noci z úterý 27. listopadu na středu 28. listopadu, lidé tak budou muset počítat hlavně s ranními následky výluky při odtáčení vody.

Během zmiňované noci od 23:00 do 3:00 hodin voda nepoteče ve Stodůlkách na odběrných místech v ulicích Amforová, Archeologická, Bavorská, Bekova, Bellušova, Bessemerova, Brdičkova, Bronzová, Fantova, Flöglova, Hábova, Heranova, Holýšovská, Hostinského, Chalabalova, Chlupova, Jeremiášova, Jindrova, K Brance, K Hájům, Kálikova, Ke Golfu, Ke Kalvárii, Ke Studánce, Kecova, Klečkova, Klementova, Klukovická, Kocianova, Kolovečská, Kopanina, Kovářova, Kuncova, Laurinova, Lišnická, Lýskova, Márova, Mukařovského, Münzerbergerových, Neústupného, Oistrachova, Okruhová, Příčka, Siemensova, Svitákova, Tlumačovská, Trávníčkova, U Jezera, V Borovičkách, Vackova, Vlachova, Waldesova, Za Mototechnou a na náměstí Junkových a Šostakovičově náměstí.

Ve stejnou noc a ve stejném časovém rozpětí tato výluka zasáhne také lokalitu Zličína, Sobína a Třebonic. Ta se dotkne odběrných míst v ulicích Bertrámová, Blatnická, Bojkovická, Boleratická, Brňovská, Bzenecká, Čejkovická, Do Blatin, Do Zahrádek I, Do Zahrádek II, Dolňanská, Habřická, Halenkovská, Havranická, Helsinská, Hevlínská, Hostivická, Hrozenkovská, Chabská, Jasenická, Jeremiášova, Jílová, K Metru, K Třešňovce, Kakostová, Ke Břvům, Ke Zličínu, Kopanina, Křivatcová, Lačnovská, Lanžhotská, Leskovecká, Lidečská, Lipovská, Lubnická, Mikulčická, Milotická, Mistřínská, Na Radosti, Nedašovská, Nivnická, Pavlická, Petrovská, Prušánecká, Radějovská, Ringhofferova, Rozrazilová, Řevnická, Sárská, Sazovická, Skandinávská, Slavičínská, Šakvická, Šumická, Tasovská, Tulešická, Tylovická, U Lípy, U Zličína, U Zličínského hřiště, V Pískovně, Valtická, Věstonická, Vlčnovská, Vratičová, Vrbková, Vřesovická, Vsetínská a Za Archivem.

Navazující práce PVK už budou probíhat ve standardním denním režimu. Ve středu 28. listopadu od 8:00 do 15:00 hodin voda nepoteče ve Kbelích, konkrétně v části ulic Bousovská a Kosmonoská.

Zbytek údržby proběhne ve čtvrtek 29. listopadu. V Bohnicích je odstávka v plánu od 8:00 do 14:00 hodin v ulicích Cafourkova a Na Bendovce. Od 8:00 do 15:00 hodin bude výluka v platnosti v Modřanech v ulici Štolcova. Od 8:00 do 19:00 hodin se pak údržbáři zdrží v Suchdolu v ulicích Kamýcká a Sídlištní. Podrobnosti hledejte na webu PVK.