Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dvojice nebezpečných kanibalů rozčtvrtila ženu uprostřed města. Policie varuje: Jsou dále na útěku!

Autor: ital - 
22. listopadu 2018
17:50

Ruští policisté objevili na skládce ve městě Nachodka tělo mrtvé ženy, jemuž chyběla hlava a končetiny. Stopy vedly do bytu, ve kterém byla oběť zavražděna. Tam se mužům zákona naskytla ještě drastičtější scéna. Na stále horké pánvičce se smažila lidská játra.

Ve východním Rusku ve městě Nachodka vyšetřovali kriminalisté nález části ženského těla, zbaveného hlavy a končetin. O chvíli později objevili za asistence policejního psa byt v Leningradské ulici, v němž došlo k bestiálnímu zločinu.

Našli odpudivé dílo dvojice kanibalů, kteří na pánvi smažili ženina játra s brambory. Vrazi však již byli pryč. Na stěnách bytu za sebou zanechali strašidelné symboly načmárané lidskou krví.

Policie vyhlásila po obou mužích pátrání. Později policisté vypátrali i odřezané dolní končetiny oběti. Hlavu a paže se jim však nalézt nepodařilo.

Podezřelým číslo 1 je majitel bytu Sergej Moskověc (59). Ten byl už v minulosti obviněn z vraždy. Druhého pachatele policie odmítla identifikovat. Také on má ale kriminální minulost.

Podle policejních vyšetřovatelů jsou oba nebezpeční vrazi nyní na útěku a skrývají se někde ve 160tisícovém městě. Kriminalisté uveřejnili také děsivé fotografie z míst nálezů tělesných ostatků zavražděné ženy.

Pozor! Galerie obsahuje drastické fotografie!

PPP150W ( 9. ledna 2019 01:26 )

Pozor, snímky jsou opravdu k nekoukání. Obsahují skutečně velmi drastické......čtverečky....

pepen ( 23. listopadu 2018 07:30 )

měl by se všude obnovit trest ....SMRTI !!!!Lidé jsou čím dál-tím horší !!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání