„Kdo by to řekl...klasická černobílá fotka a už je moje nejoblíbenější," pochlubila se na sociální síti moderátorka snímkem z ultrazvuku, který si hýčká jako ten největší poklad. Přece jenom je to první obrázek jejího miminka. 

Sympatická brunetka tímto způsobem oznámila veřejnosti, že bude brzy maminkou. „Malý zázrak. 2 v 1," připsala s tím, že už je ve 4. měsíci těhotenství. Očividně se ona i její partner na přírůstek do rodiny již těší.

Radost mají i kolegyně Kořínkové z Novy, kterými se vlastně mohla i trochu inspirovat. „Ivet, to je boží! Moc Ti to přeju," napsala například rosnička Kateřina Němcová, která loni v září porodila holčičku Malvínku. Své gratulace připojily i vnadná reportérka Novy Marcela Škábová Tomčíková (35), která se stala na začátku letošního listopadu matkou syna Erika, i moderátorka Odpoledních novin Iveta Lutovská Vítová (35), která je už rovněž zkušenou maminkou.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

Nastávající mámě ale přála štěstí také moderátorka konkurenční Primy Gábina Kratochvílová Lašková(28).Ivetko, teď jsi mě úplně dojala, strašně moc ti to přeju a hlavně tomu maličkému miminku, že bude mít tak úžasnou mamu! Držím palce!" napsala maminka sedmiměsíčního chlapečka Benedikta, která sama tajila v práci těhotenství až do pátého měsíce. 

Zatímco u ní tehdy málokdo tušil, v případě Ivety nebyla šťastná novinka pro mnohé ani moc překvapivá. Pozorní diváci Snídaně s Novou si totiž všimli drobných náznaků. Kromě toho, že poslední dobou jen září a občas si jemně pohladí bříško, navíc nechtěla ochutnat chilli s vysvětlením, že teď by ho neměla.

VIDEO: Nedávno Snídani opustila moderátorka Hanka Mašlíková. Co prozradila o kolegovi Říbalovi?

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková po měsíčním distancu na Nově: Co řekla o průšviháři Říbalovi? David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
32 fotografií