„Děkuju, lásko, za nejhezčí narozeniny! A Vám za přání! Je skvělý najít svoji druhou půlku," rozplývala se na Instagramu moderátorka u fotky z restaurace Beef Beer v Uherském Hradišti a připojila také zmínku o tom, že už se těší na víkend.

Ještě že nenapsala, že se těší na čtvrtek, jelikož právě v ten den se koná další soudní líčení v případě falešných pornoinzerátů naŘepkovu exmanželku Vlaďku Erbovou (37). V této kauze už byli exfotbalista i s jeho blond partnerkou nepravomocně odsouzeni, oba se proti rozsudku odvolali.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

Ale místo toho, aby se na soud v Brně připravovali, raději oslavovali, jako by se nechumelilo. Dokonce i sám Tomáš na Instagramu nezapomněl jejich společný večer s Kristelovou vychválit. „Čim je starší, tím je hezčí. Moje žena má dneska narozeniny. A protože je to žena mýho života, bude to stát za to. Kamarádi vědí."

VIDEO: Poslechněte si rozsudek nad Řepkou a Kristelovou: Kateřina dostala tři měsíce!

Video
Video se připravuje ...

Poslechněte si rozsudek nad Řepkou a Kristelovou: Kateřina dostala tři měsíce! Jan Jedlička

Kromě toho opět vyznal své city ke Kateřině, překotně jí za vše děkoval a nezapomněl zmínit ani svou novou knihu (už několikátou autobiografickou). „Díky, lásko, za všechno, co pro mě děláš a jaká seš. Pomohla jsi mi nejvic v životě a je mi s tebou dobře. Velký slova neumim. Zbytek mýho vyznání je v mý nový knížce a tu si přečteš až po křtu. Seš tím nejhezčím, co mě v životě potkalo," dodal na sociální síti sportovec.

Toho přitom soudkyně během minulého přelíčení varovala, že sleduje Instagram jeho i jeho partnerky. Nelíbilo se jí, jak se tam dvojice případu vysmívá a jen ukazuje, jak má zdánlivě perfektní a idylický život. Jenže páreček s chováním, které také ovlivnilo původní rozsudek, očividně nepřestal.

Navíc z jejich sladkých slůvek na Instagramu to skoro vypadá, jako by měli co nevidět oslavit svatbu a Tomáš s kamarády plánoval nějaké loučení se svobodou. Možná že spíše než poslední vybouření před veselkou ale půjde o doslovné rozloučení s životem na svobodě. Pokud totiž soud opět dvojici odsoudí, čeká pravděpodobně Řepku nepodmíněný trest za mřížemi. Už posledně ho rozsudek poslal za mříže na celých 6 měsíců, zatímco Kateřině určil »pouze« tučnou pokutu. Jak to asi dopadne tentokrát?

VIDEO: Obhájce Tomáše Řepky: K dalšímu stání přijde s čertem!

Video
Video se připravuje ...

Obhájce Tomáše Řepky: K dalšímu stání přijde s čertem! Tereza Hühnelová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
76 fotografií