tní přikrývky uložte k zimnímu spánku a vyzkoušejte praktickou variantu přikrývky Duplex Plus. Její výhodou je sepnutí dvou přikrývek, jedné lehčí s hřejivostí Sq 3 a druhé celoroční Sq 4. Vznikne tak termo přikrývka Sq 7 s dobře izolující vzduchovou kapsou.

Pokud patříte k milovníkům ložního prádla, oblékněte svou ložnici do nového a příjemně barevného povlečení, ve kterém se vám bude krásně odpočívat. Vyzkoušejte trendy zimní materiály, jež v zimě zahřejí a jsou měkké a hebké na dotyk, s počesanou úpravou Flanel nebo s vlasem Velur. Pokud si nebudete jistí, jakou úpravu zvolit, zkuste celoroční bavlněný Jersey, je jemný a splývavý. Má vyšší schopnost regenerace vláken po vyprání (vlákna se během praní nepolámou a nepomačkají a při sušení v závěsu budou hladké). Jersey navíc nemusíte žehlit.

Autor: Silex

Jedinečnost každého interiéru dotvoří bytové dekorace. Umí skvěle podtrhnout atmosféru útulného domova, obzvláště ve vánočním období. Designové pletené plédy, polštářky, či dekorace pro děti potěší zcela určitě každého.

Autor: Silex

Značka SCANquilt v současné době zaujímá se sítí více než 45 prodejen významné místo na českém trhu jako výrobce a prodejce sortimentu zaměřeného na kvalitní lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design. Přijďte si vybrat z 600 vzorů příjemného povlečení, lehkých a hřejivých přikrývek, pohodlných polštářů, kvalitních prostěradel, hebkých osušek a originálních doplňků pro svůj interiér. Zboží si také můžete objednat v  klidu z domova na internetových stránkách SCANquilt.

Více na www.scanquilt.cz

Fotogalerie
3 fotografie