Ve finále historicky prvního ročníku SuperStar sice skončila až druhá za Anetou Langerovou (31), přesto získala velkou základnu fanoušků a fanynek. Vydala dvě alba, zahrála si ve filmu Panic je na nic a chvíli měla i vlastní pořad. Kromě toho Šárka zářila i v řadě muzikálů, například Tři mušketýři, Baron Prášil, Angelika či Dracula.

Přesto se pak najednou stáhla do ústraní a dlouho o ní vůbec nebylo slyšet. Podle posledních zpráv by měla žít v Bratislavě. „Šárka žije v zahraničí, nemohu prozradit kde, a do Česka za mnou jezdí,“ uvedla nyní pro web Extra.cz její maminka.

Její dcera už prý po vzkříšení své hvězdné kariéry dávno netouží. „Showbyznys jí ublížil, a proto se stáhla. Málokdo o ní ví a ona se nechce vrátit,“ přiznala matka Vaňkové, která se skrývá před pozorností médií a nechce už dávat ani žádné rozhovory.

Šárka, která se v SuperStar prezentovala jako nevinná a trochu naivní mladá holka, se postupně začala vybarvovat. Provalilo se, že si už během soutěže prožila románek se Sámerem Issou (33), později žila se staršími muži z hvězdných řad – zpěvákem Danielem Hůlkou (50) a režisérem Filipem Renčem (53). Shodou okolností se oba tito pánové, kteří dřív platili spíš za sukničkáře, v loňském roce oženili, načež se jim narodily dcerky.

Zato jejich někdejší múza je prý zatím stále svobodná. „Není ani vdaná, jak se někde psalo. Zatím ne,“ odtajnila příbuzná zpěvačky s tím, že má ale přítele a je šťastná. „Má klid a je jí tak dobře,“ dodala pro Extra.cz její maminka.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

VIDEO: Připomeňte si, že Šárka uměla být i pořádně sexy!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Šárka Vaňková se nechala nafotit v pražském designovém hotelu Sax Tomáš Cafourek, Hudba: Yellow

 

Fotogalerie
42 fotografií