Zatím herečka a vítězka čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas svůj nový objev jménem Kryštof Kubín ukazovala fanouškům pouze prostřednictvím krátkých videí na Instastories a v podstatě nikdy úplně neodhalila jeho podobu.

Ovšem podle hnědých vlasů se i tak mnohým zdálo, že je mladík podobný muži, za nějž byla Berenika ještě donedávna vdaná. Jenže takové přirovnání se zamilovanému páru očividně nelíbí, a tak vyšli s pravdou na světlo. Brunetka, kterou teď skolila nemoc a připravila ji o hlas, tak poprvé zveřejnila s Kryštofem společnou fotku.

„Plánovala jsem sem dát poprvé fotku svýho kluka. To je taky děsně fatální, co?“ napsala na Instagram. „Aby už si nikde nevymejšleli, že je kopie nějakýho bejvalýho. Jeho to štve, mě to štve a hlavně to není pravda,“ ohradila se Kohoutová a zamilovaně dodala: „Není to žádná kopie, je to naprostej originál a taky je dost hezkej.“

Ovšem v komentářích se pak objevil další tip, komu by mohl být fešák podobný, když ne Čechákovi. „Kopie Ryana Reynoldse... Já to věděla,“ smála se herečka Malvína Pachlová (27) a Berenika jí to kupodivu nevymlouvala. „Tak když už kopie, tak pořádná, ne?“ Novou lásku pak kolegyni z Modrého kódu pochválila také Sandra Nováková (36): „Hezkej! Kdes ho koupila?“ podivovala se.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

VIDEO: Berenika Kohoutová se přiznala, že má komplexy! Jsem děsně nespokojená...

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Mám komplexy, a když přiberu tři kila, jsem děsně nespokojená. Adam balažovič / BPŽ

 

Fotogalerie
62 fotografií