Krásná plavovláska tráví většinu svého volného času s rodinou, se dvěma dcerami Aničkou (10) a Evou (3) a s těžce nemocným manželem. Ten byl od loňského listopadu takzvaný „ležák“ a všechno se teď musí znovu učit, od mluvení až po chůzi. Po vážném onemocnění mozku meningokokovou infekcí, náročné operaci, dlouhé hospitalizaci v nemocnici ve Střešovicích a následné rehabilitaci na klinice na Malvazinkách byl na konci října letošního roku konečně převezen do domácí léčby k milující rodině.

Teplo rodinného krbu mu prý ale svědčí, domácí prostředí Menzela pozitivně stimuluje. „Daří se mu čím dál tím lépe. Jsme šťastné, že je Jirka konečně doma. A on také. Trvalo téměř rok, než to bylo vůbec možné,” svěřila se Super.cz Olga Menzelová na kadeřnické soutěži. Ve společnosti se ovšem nijak dlouho nezdržela a hned po galavečeru spěchala domů.

„Téměř veškerý svůj čas věnuji holkám a péči o Jirku. Máme teď náročné období,“ vysvětlila Menzelová, která, byť je matkou dvou dcer, má se slavným oscarovým režisérem dítě jenom jedno, to mladší. Prvorozenou dceru si totiž pořídila mimo manželské lože s neméně známým mužem, s kameramanem Jaroslavem Brabcem (64). Ten jí údajně v péči o nemocného manžela pomáhá...

Video
Video se připravuje ...

Jiří Menzel (80) po 204 dnech utrpení: Učí ho znovu mluvit! Blesk TV

Fotogalerie
21 fotografií