Sotva si půjčila rapperovo drahé autíčko, hned s ním bourala. „Já jsem jela dopředu, protože tam je ta přední náprava a on ji má hrozně nízko, protože prostě na sílu frajeřina. A jako před potravinami, víš, jak zaparkuješ?“ postěžovala si Jasmina v internetovém pořadu Lvl Lama moderátorovi.

Naštěstí se ťuknutí obešlo bez zranění, ovšem tahle chyba se jí a hlavně Patrikovi zřejmě dost prodraží. Luxusní vůz Bentley Continental GT, jehož cena se pohybuje od 180 tisíc eur (v přepočtu 4 681 800 Kč), totiž dost poškodila a oprava vyjde podle odhadu slovenského webu Topky. sk, který vše konzultoval se specializovaným servisem Bentley, na zhruba 5800 eur (v přepočtu 150 858 Kč). Je totiž nutné vyměnit a nalakovat přední nárazník.

Nebyla by to ale Alagič, kdyby po nehodě jen sklopila uši a Rytmusovi se omluvila. Místo toho projevila svou bosenskou horkokrevnost a svedla všechno na něj! „Nejlepší obrana je útok. Takže on, když to ráno viděl a poslal mi fotku s tím, že lásko, co jsi dělala? Tak já na to: ‚Co jsem asi dělala? Parkovala jsem s tím tvým nemožným autem a já už fakt jsem z toho tak strašně vystresovaná, že si prostě musím jít lehnout a chvilku mě tak nech,‘“ popisovala kráska svou menší lest.

VIDEO: Rytmus už je dokonce v balkánské rodině Jasminy Alagič! Jak setkání probíhalo?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jinde by to možná bylo i na rozchod, ale Rytmus je zkrátka zamilovaný a své snoubence odpustí cokoliv. Kromě toho částku za opravu jistě zaplatí bez mrknutí oka, když sám nedávno rozmlátil půjčený sporťák za dva miliony, s kterým se předtím pořád vychloubal.

Jistě byl ale rád, že moderátorce a hvězdě slovenské verze show Tvoje tvář má známý hlas se nic nestalo. Už tak o ni má obavy kvůli její tetanii. Syndrom způsobený především stresem se projevuje náhlými záchvaty, kdy Jasmina omdlévá a nedokáže ani chodit. Shodou okolností na problémy přišla též za volantem. „Na dálnici jsem dostala tetanický šok. Šla jsem do mdlob. Představte si, že na dálnici řídíte a najednou vás to chytí,“ vylíčila nedávno Jasmina pro slovenský týdeník Šarm s tím, že už se ale začala léčit – musí mít volnější pracovní program a dodržovat správnou životosprávu.

Podle všeho by jí nemoc neměla překážet ani v případě, že by se po svatbě s partnerem rozhodli založit rodinu. „Na těhotenství jsem se lékařů ještě neptala. Ale znám holky, které tetanii mají a jsou i v těhotenství v pořádku,“ ujišťovala Alagič.

VIDEO:  Moderátorka Jasmina Alagič se takto poprvé objevila v SuperStar!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Jasmina Alagič se poprvé objeví v SuperStar! TV Nova

Fotogalerie
98 fotografií