Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rybáři, hasiči, vodáci, pejskaři, horolezci, pozor!

20. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Mít koníček je zábava, potěšení a čirá radost. Ať už patříte mezi náruživé vodáky, lesa znalé myslivce, odvážné hasiče, vášnivé horolezce nebo pejskaře, máte něco společného. Sdružujete se s podobně zaměřenými lidmi a rádi s nimi trávíte svůj volný čas.

Z toho také pochází řada společných akcí a tím i fotek. Dejte jim další smysl v podobě originálního fotokalendáře pro všechny své kolegy, partnery a přátele. Jako skupina navíc můžete dostat slevu až 70 %.

Kdo by nechtěl mít spoustu kamarádů, společné zážitky a zájmy? Ať už milujete lov nebo jste členem kynologického spolku, jistě nám dáte za pravdu. Takto strávené chvíle dokážou člověka povzbudit a nabít energií. Přeneste alespoň část této energie do dalšího společného projektu. Vytvořte originální fotokalendář ze života vašeho spolku a věnujte jej všem členům a přátelům spolku jako krásný dárek, který jim bude dělat radost v celém následujícím roce.

Autor: POINT CZ

Vyberte si ohnivé fotky!

Kdo chce zapálit, musí hořet. Nejen hasiči o tom vědí své. Chcete připravit opravdu skvělý fotokalendář, ale nemáte mnoho času? Dnes už nepotřebujete grafika, abyste zvládli vytvořit profesionální kalendář. Stačí vám jen kvalitní webový online editor, se kterým se jednoduše a rychle pracuje. Díky tomu si budete moct vybrat z množství šablon, fontů a pozadí. Nastudujte si pár rad a triků a uvidíte, že vytvořit kalendář můžete opravdu snadno a rychle.

Co plemeno, to originál? I kalendář vás může charakterizovat

Pejskaři vědí, v čem jsou jejich chlupatí miláčci výjimeční. Stejně tak jako každá organizace, která sdružuje členy se společnými zájmy. Právě proto si můžete vybrat určitý typ kalendáře, který váš spolek dokonale vystihuje. Potkáváte se každý týden? Týdenní plánovací kalendář je to pravé. Vidíte se jen jednou za měsíc? Zkuste velký nástěnný kalendář. Záleží samozřejmě jen na vás, čím členy vašeho spolku překvapíte. Kvalita fotokalendářů je ve všech případech vysoká. Vyberte si z nabídky kalendářů s vlastními fotografiemi.

Autor: POINT CZ

Chyťte si zajímavou slevu

Vánoční kapr, lín, štika nebo nějaká exotika? Na tom vlastně nakonec nezáleží. Společné zájmy stmelují a mít společného koníčka se prostě vyplatí. Kromě příjemně strávených chvílí získáte také automaticky nárok na slevu. Ta bude o to větší, čím větší počet kalendářů objednáte. Například jeden týdenní stolní kalendář vyjde na 471 Kč. Když objednáte 25 kusů, zaplatíte jen 146 Kč. Pokud objednáte větší množství, bude sleva ještě zajímavější. Spočítejte si výši vaší slevy on line. Se vším ostatním včetně výroby kalendáře vám pomůže profesionální dodavatel. Vyberte si takového, který má mnohaleté zkušenosti a garantuje vám vysokou kvalitu tisku i papíru. Třeba se z toho ve vaší organizaci stane tradice i pro příští roky. www.point4me.com