Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ozbrojen skalpelem odtáhl dívku (7) ze třídy a chtěl ji znásilnit. Všude krev a šílený řev

Autor: rc - 
19. listopadu 2018
16:11

Holčička (7) byla na lekci v tanečním studiu v Sydney, když ji neznámý útočník (54) odtáhl na toalety, kde se ji pokusil zneužít. Jeden z rodičů (46) se však holčičku vydal hledat a přispěchal jí na pomoc. Násilník ho napadl skalpelem. Bodnul ho do břicha a pořezal ho na krku! 

Stalo se to ve čtvrtek kolem osmé hodiny večer. Nejmenovaná sedmiletá holčička byla na lekci v tanečním studiu St. George v Kogarah na jihu Sydney. Tam si ji vyhlédl útočník. Podařilo se mu ji vytáhnout ze třídy a odvléct na toalety, kde se ji pokusil zneužít.

O chvíli později narazil na agresora jeden z rodičů. Při pohledu na muže s kalhotami u kolen a na vyděšené dítě rychle pochopil, co se děje, a vrhnul se na zvrhlíka. Ten ho však napadl skalpelem a pořezal ho na břiše a krku.

Budovou se rozlehl křik, z něhož tuhla krev v žilách. To zalarmovalo další rodiče, kteří byli se svými dětmi na hodině tance. Všichni se rozeběhli na toalety. „Slyšela jsem strašlivý křik, jak se dva dospělí prali, a poté někdo panicky zavolal, volejte policii, volejte polici a znovu a znovu,“ řekla pro News.com.au majitelka kosmetického salónu Rachelle Yousse. 

Agresor se dal na útěk teprve ve chvíli, kdy se na něj vrhl další rodič a dal mu ránu pěstí do obličeje. Neutekl ale daleko a skončil v rukou policie. 

Statečný zachránce dítěte si nejprve ani neuvědomoval, jak závažná zranění utrpěl. „Mluvil do telefonu a chodil sem a tam, a tak jsem mu řekla, musíte si sednout, krvácíte,“ uvedla Rachelle a dodala: „Sedl si a poté upadl do šoku.“

Muž, který byl pobodán, byl převezen do nemocnice a podle informací DailyMail je mimo nebezpečí. V péči lékařů skončila také napadená dívka. Pachatel útoku se nachází v rukou policie. Podle všeho se jedná o 54letého recidivistu Anthonyho Sampieriho, který byl v době činu v podmínce, a navíc pod vlivem drog.

arne100 ( 19. listopadu 2018 18:04 )

Ano přesně to odpovídá že je to Zdenekkkk

zacoaproc ( 19. listopadu 2018 17:43 )

Dám za to krk že to je zdenekkkkk

j_dc_cv ( 19. listopadu 2018 17:29 )

Jdi s tím do *íči. Cpes to do všech diskuzí. Buzno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání