Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Při studiích práv si vydělává sexem: 23letá matka rozbila synkovi (3 měs.) lebku! Dostala odškodné

Autor: ital - 
19. listopadu 2018
10:35

Třiadvacetiletá matka Elizabeth Wilkins vážně zranila svého tříměsíčního synka a způsobila mu poškození mozku. Byla předvolána před soud, kde ji během polední pauzy napadla jiná žena. Ta jí musí nyní z rozhodnutí téhož soudce uhradit finanční kompenzaci ve výši 1500 Kč.

Studentka práv a bývalá luxusní společnice Elizabeth Wilkins (23) z anglického města Plymouth stanula před soudem za opakovaný útok na svého teprve tříměsíčního syna z roku 2016.

V záchvatech vzteku jej bila, třásla s ním a mlátila mu hlavičkou o tvrdý podklad. Zlomila mu tak několik žeber a nakonec mu rozrazila lebku. Její běsnění zanechalo chlapce s poškozením mozku a trvalými vývojovými problémy.

Před soudem Elizabeth odporné skutky zprvu popírala. Pokoušela se dokonce svalit vinu na svého bývalého partnera a brzy i spoluobviněného Ericka Vanselowa (30). Pravda ovšem vyšla nakonec najevo a muž byl zproštěn všech obvinění.  

V pátek 21. září 2018 ji během polední přestávky u soudu napadla jiná žena Claire Moore (33). Soudce tento útok označil za nehorázný, přestože Elizabeth vyvázla bez viditelných zranění. „Všichni jste byli svědky tohoto napadení, které spáchala pravděpodobně opilá žena,“ řekl soudce Peter Johnson porotě.

Útočnici nařídil uhradit pokutu v přepočtu 1200 Kč, 900 Kč poplatek do fondu pro oběti trestných činů a 1500 Kč jako kompenzaci pro Elizabeth. Přesná příčina útoku není jasná, ale podle informací Plymouth Live měla být žena napadena nejprve slovně a poté fyzicky.

Porota po osmihodinové poradě jednomyslně shledala obžalovanou ženu vinnou. Soudce Peter Johnson odložil její uvěznění a prozatím ji drží v domácím vězení, dokud nedostane zprávy z jejího psychiatrického vyšetření. Žena je tedy propuštěna na kauci. Se synem jí ale zakázal kontakt. Do vězení by měla jít 6. prosince a soudce ji varoval, že stávající propuštění nic neznamená a že může očekávat opravdu dlouhý trest.

 

ladybug ( 1. srpna 2019 22:19 )

V Česku máte takových vyvrhelů víc než dost.

Taurus70 ( 19. listopadu 2018 11:58 )

Vetsina techto ***ek je z Anglie,cim to bude?😕😎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání