Zásnuby Rytmuse a Jasminy Alagič proběhly v Bosně, kde moderátorka vyrostla. Rapper poklekl na náměstí v Tuzle. 

"Vůbec jsem nad tím nepřemýšlela a okamžitě odpověděla ano. Byla to pro mě ta nejhezčí věc, vidět ho, jak klečí přede mnou, má ten nejhezčí úsměv a říká mi slova, která si moc nepamatuji, protože to byl šok, ale bylo to krásné," svěřila se Alagič pro slovenský časopis Šarm.

Na pořadí je nyní svatba a veškeré přípravy na ni. "Hodně o tom spolu mluvíme, ale myslím, že máme ještě spoustu času. Termín ještě nemáme. Hlavně si chci užít všechny fáze jako zásnuby, pak plány o tom, kdy a kde se svatba uskuteční a samozřejmě samotné přípravy. Chci, aby to trvalo co nejdéle," přiznala moderátorka, která ale doufá, že ve statusu zasnoubená nezůstane navěky.

A přesto, že svou lásku Rytmuse miluje nade vše, učinila rozhodnutí, kterého Vrbovského příliš nepotěší. "Určitě chci mít jeho příjmení, ale také si nechám i to svoje po otci. Nechci se ho vzdávat, rodina je pro mě jedna z nejdůležitějších hodnot v životě. Proto je pro mě naprosto přirozené nechat si příjmení Alagič," dodala zamilovaná Jasmina. K dokonalé idylce partnerům chybí už jen dítě, po kterém Rytmus už dlouho touží. 

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? 

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
24 fotografií