Zatímco řada Čechů na 17. listopad přijela do Prahy kvůli Dni boje za svobodu a demokracii, aby vzdali hold mírumilovné myšlence Václava Havla, Petr do metropole cestoval za zcela jiným zážitkem. Přilákala jej výstava Voayer, jejíž se stal coby vystavený kus součástí.

Petr byl jedním z 22 mužů, kteří neváhali a přihlášku odeslali před několika měsíci v den, kdy Mário Petreje, pořadatel výstav Voayer, zveřejnil, že hledá mužské modely na další několikadenní show. „Jednak jde o celkem zajímavou a svým způsobem prestižní událost, na výstavě žen jsem zprostředkovaně zahlédl mnoho mně známých modelek, a proto když se naskytla příležitost se zúčastnit obdobné výstavy s muži, neváhal jsem ani minutu,“ prozradil Petr, kterému je tématika BDSM, jíž je výstava Voayer ověnčena, velmi blízká.

Velice si chválím, že je tato událost genderově vyvážená a nejsou neustále protežovány jenom ženy, jejichž nahoty je všude dost, zatímco o nahého muže se dlouho ani nezakopne. V neposlední řadě to je i celkem příjemný přivýdělek,“ prozradil třicátník, proč neměl za celou dobu žádné pochybnosti. Za jediný den, kdy lidem předvedl své tělo, si odnesl částku, která přesahuje pět tisíc korun českých.

I přesto, že se na překonávání svých zábran těšil, nemohl Petr večer před akcí dospat. Hlavou mu probíhaly spousty myšlenek. „Nevím, z čeho mám větší obavy, jestli z toho, že u toho budu mít erekci, a nebo že ji mít nebudu,“ říkal s nervozitou ještě před samotným začátkem akce.

Po prvním devadesátiminutovém výstupu, kde si Petr hověl v masce připoutaný na židli, prvotní obavy opadly. „Bylo to velmi příjemné. Rozhodně bych si to zopakoval,“ těšil se z dotyků cizích lidí, které si vychutnával každým douškem.

Fotogalerie
24 fotografií