Praha poprvé zažívá výstavu nahých mužů. Mario Petreje, který přišel s konceptem výstav Voayer, doposud představoval světu jen nahá těla žen v nejrůznějších pozicích s BDSM tematikou. Protentokrát se gendery otočily a v submisivní roli se octli muži, kteří rozhodně v exhibicionismu za ženami nezaostávali.

Tři patra budovy Drive House v Rubešově ulici nabídly neopakovatelný zážitek nejednomu návštěvníkovi. Zatímco jeden model seděl uvězněný v malé kovové krychli, další ležel svázaný s roztaženýma nohama na gynekologickém křesle a jiný se zase promenádoval na podpatcích po pódiu, jako by se pro tento okamžik narodil.

Video
Video se připravuje ...

Voayer: Výstava skutečných nahých mužů Eva Fornálová

Je to neuvěřitelné. Zpočátku jsem se musela osmělit, ale pak jsem měla i odvahu si sáhnout a procítit to. Rozhodně to překonalo veškerá má očekávání,“ těšila se po devadesátiminutové návštěvě Silva, která Voayer výstavu zažila zcela poprvé.

Výstava nejen ženy, ale také muže bavila zejména kvůli možnému bližšímu kontaktu, kdy si mohli na vystavované sáhnout. Po vzoru předešlých výstav se každý model mohl rozhodnout, zdali chce být pouze pozorován, nebo i osaháván. A zatímco předchozí voayer výstavy žen byly jen o dotecích jen zčásti, u většiny mužů bylo možné nalézt nápis, který návštěvníky vybízel k nasazení rukavic a docenění nahého těla i po haptické stránce. „Cizí lidé se mě ještě nedotýkali. Je to pro mě úplně nový vzrušující pocit,“ prozradil Lukáš - jeden z vystavených, který si submisivní roli užíval.

A nebyl jediný. Živé exponáty se pod letmými i silnějšími doteky často chvěly vzrušením. U většiny „dotykových“ modelů bylo možné spatřit jejich chloubu nejen v uvolnění, ale také v erekci. A někteří z nich si díky návštěvníkům užili nejen příjemné pohlazení, ale i vyvrcholení.

Kdy? V sobotu a v neděli ve čtyřech možných termínech, Od 11:00, 14:00, 17:00 a 20:00
Kde? Drive House, Rubešova 7, Praha 2
Vstupné? 700 korun (za 90 minut)
Během devadesáti minut je možné vidět jedenáct nahých mužů. Nejaktuálnější informace k výstavě objevíte tady.

Fotogalerie
25 fotografií