V posledním kole se soutěžící předvedli hned několikrát. Diváci viděli několik duetů, například Honza Révai s Vojtou Drahokoupilem vystoupili jako zpěváci Sting a Stevie Wonder, Jitka Schneiderová s Robertem Jaškówem si zahráli na Hanu Hegerovou a Petra Hapku. 

Michaela Badinková s Davidem Krausem zazpívala píseň Say Something od Christiny Aguilery a Iana Axela. „Já už jsem si myslela, že mě nic nepřekvapí, že už jsme za těch jedenáct kol vystřídali různé polohy a najednou přišlo tohle, kdy mám pocit, že je to takové jako nic. Ale je v tom velká hloubka,“ řekla Badinková ještě před vystoupením o své písni. 

Byla to její nejklidnější píseň a svým výkonem přesvědčila nejen porotu, ale také své kolegy, že se právem mohla postavit na nejvyšší stupínek vítězů. Michaela Badinková vyhrála pátou řadu show Tvoje tvář má známý hlas. 

Nechala tak za sebou vynikající zpěvačku Evu Burešovou, vítězku letošní Superstar Terezu Maškovou a také vždy pozitivního herce Patrika Děrgela

Vítězství rozhodně nečekala. Už před finálovým kolem měla delší dobu tip na svého vítěze. „Myslím, že by si to zasloužila vyhrát Evička, ale i všichni ostatní. Každý se mi líbil. A já jsem na všechny neskonale pyšná,“ řekla TN.cz Badinková před finálem. 

Ta se tak přiradila k dalším vítězům pěvecké show Haně Holišové, Janu Cinovi, Tatianě Vilhelmové a Berenice Kohoutové

Fotogalerie
24 fotografií