"Je to obyčejný parazit,“ říká Rychtář na Pomejeho adresu na webu Expres.cz. Tvrdí totiž, že někdejší producent všechny své dřívější partnerky stahoval o peníze. „Jiří Pomeje zadlužil všechny své ženy. Zadlužil Michaelu Kuklovou, a dokonce i mou Ivetku. Ta se mi svěřila, že si v době, kdy moc nevystupovala, od podnikatele Aleše Buksy půjčila milion šest set tisíc korun. Tehdy mu měla podepsat směnku, kterou on dodnes neuplatnil," říká Rychtář.

Tomu to prý svěřila sama Bartošová. "Svěřila mi, že jí měl z těch peněz Pomeje ukrást osm set tisíc korun. Dosvědčil mi to tehdy i Artur, který u toho byl. Pomeje jí prý tvrdil, že peníze potřeboval pro svého tatínka, který měl být nemocný nebo něco takového. I kvůli tomu se s ním rozvedla," horlí kontroverzní manžel zpěvačky, která v roce 2014 spáchala sebevraždu.

Dluhová past, do které Pomeje Bartošovou dostal, byla prý i důvodem jejího neslavného vystoupení a pěveckého fiaska na mejdanu Páskova casina. "Od té, kterou podepsala Pavlovi Páskovi, se musela vyzpívat na akci v jeho kasinu. Tehdy jsem nechtěl, aby tam jela, protože jsem věděl, že není v takovém stavu, aby mohla vystoupit, ale Iveta se bála, že když nesplní ty Páskovy požadavky, připraví ji o střechu nad hlavou. To ona nechtěla dopustit," zlobí se Rychtář.

VIDEO: O Pomejeho dluzích mluví i jeho kamarád Pavel Pásek

Video
Video se připravuje ...

Pomeje miliony dluh Aleš Brunclík

Dluhy za Pomejeho platí i jeho současná manželka Andrea Pomeje, která však už také podala žádost o rozvod.

Fotogalerie
51 fotografií