Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dmitrij usekl manželce ruce sekerou: Dostal směšný trest a ještě se odvolal!

Autor: ČTK, lm - 
15. listopadu 2018
17:26

Ruský soud poslal na 14 let do vězení s přísnou ostrahou muže, který své manželce usekl obě ruce od zápěstí k prstům. Informovala o tom ruská média. Oběti, která útok přežila, navíc musí vyplatit odškodnění 2,3 milionu rublů (asi 793 000 korun). Muž už oznámil, že se proti rozhodnutí soudu odvolá. Nespokojenost s verdiktem vyjádřila i žena.

Podle vyšetřovatelů usvědčený Dmitrij Gračov loni v prosinci sebral své ženě Margaritě telefon, násilím ji posadil do auta a odvezl do lesa. Nejméně deseti údery sekerou jí následně usekl obě ruce od zápěstí k prstům. Gračov byl prý přesvědčen, že ho žena podvádí, a chtěl ji tak donutit, aby se k tomu doznala.

Prokuratura požadovala pro Gračova 17 let ve vězení. Soud ho shledal vinným z úmyslného těžkého ublížení na zdraví, únosu a vyhrožování smrtí. Muž se přiznal jen k ublížení na zdraví a uvedl, že svého činu lituje.

Podle Gračovové je rozhodnutí soudu příliš mírné a hodlá se proti němu odvolat. "Myslím si, že za takové činy by měly posílat do vězení na doživotí, žádný rozsudek mi ruce nevrátí," uvedla žena.

spliny ( 15. listopadu 2018 18:15 )

Useknout mu také ty jeho pařáty!!! Ať pozná jaké je žít bez rukou. Nechápu proč nejsou stejné tresty pro zločince jaké sami oběti provedly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANO_nam_bude_lip ( 15. listopadu 2018 17:39 )

A přiznala se?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání