Slavnostní premiéra příběhu J.K Rowling (53) Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny přilákala řadu celebrit. Krása dam byla zastoupena především díky herečkám Ester Geislerové (34), Denise Nesvačilové (27) či hvězdě Ulice Anně Kadeřávkové (21), která bojuje s lymskou boreliózou. Z pánů pak dorazili například zpěváci Michael Foret (32) a Martin France (54) či moderátor z Primy Petr Vojnar (42).

Po skončení filmu se některé hvězdy zdržely také na následný večírek. Vypadá to, že nejvíce se tam bavil Milan Peroutka známý z show Tvoje tvář má známý hlas i seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, který na parketu protáčel mladou brunetku. Zda se jednalo o novou přítelkyni, nebo snad jen kamarádku, ale není jasné.

Mnohé pak jistě překvapilo, že na akci se poměrně do pozdních hodin zdržela i Kristýna Leichtová s dcerou Dorotkou, které přitom nejsou ještě ani tři měsíce. Herečka z Ohnivýho kuřete či Comebacku měla miminko nejprve v kočárku, který jí střežil celý zástup „sudiček“ - Kristýnina maminka a dvě sestry.

Při pohledu na ně mohl mít leckdo pocit, že už pořádně přebral a vidí přinejmenším dvojmo, jelikož všechny čtyři dámy jsou si velmi nápadně podobné v obličeji a až na jednu výjimku jsou všechny brunetky. Později na mejdanu už ale Leichtová rodinnou podporu kolem sebe neměla a svou holčičku nesla v šátku přímo na sobě. Řada maminek by jí asi mohla tak hodné dítě závidět, když Dorotka zvládá společenské akce až do noci už tak maličká.

VIDEO: Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny jsou v kinech

Video
Video se připravuje ...

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny jsou v kinech. • VIDEO Vertical Ent., Warner Bros.

Fotogalerie
38 fotografií