I když už si Andrea Pomeje našla nového přítele Petra , se kterým už se hrdě ukazuje na veřejnosti, na manželovi Jirkovi Pomeje jí stále záleží. „V jádru je to hodný člověk. Sice trošku všechno dělá jenom z důvodu, že z toho má nějaký prospěch, ale není zlý. Nicméně se s ním nedá momentálně absolutně komunikovat,“ svěřila se eXtra.cz DJka.

Ani podle svého otce a Pavla Páska Pomeje nevnímá, není schopný reálně uvažovat a jeho psychický stav, který ještě zhoršuje konzumace alkoholu v kombinaci s prášky, je skutečně špatný.

Jirku v tuto chvíli nic nezajímá, bohužel ani jeho vlastní dcera. „Za posledních čtrnáct dní se na svou dceru nebyl schopný ani zeptat. Ani jedinkrát! Vůbec ho nezajímalo, jestli malá něco nepotřebuje, jestli je v pořádku. Nic takového. Místo toho mi dělal strašné žárlivé scény. Přitom kdyby chtěl, může si brát Aničku každý den,“ přiznala Andrea s tím, že Pomeje si v deliriích vytváří bujné fantazie o adopci Aničky a další nesmysly. Pro Pomeje tak bude jedině dobře, když se její manžel dá brzy dohromady.

VIDEO: Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! 

Video
Video se připravuje ...

Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! Marek Pátek

 

Fotogalerie
79 fotografií