„U nás už Ježíšek naděluje,“ pochlubil se na Instagramu bývalý fitness trenér, který rozhodně nemusí čekat až do Štědrého dne. „Můj Harley Davidson koutek,“ pyšnil se Radek u snímku, na kterém pohodlně sedí u stolku a kolem sebe má samé nápisy známé americké společnosti, která vyrábí motorky a motocyklové příslušenství.

Stolek, židličky jako do baru, dokonce i tričko – to vše od tytéž značky. Na jejich strojích se ostatně »testosteronový anděl« často fotí a zřejmě už tak má i vlastní stroj v garáži. Našlo by se ale určitě i místo i na další.... A možná že právě na takový dáreček dojde přímo na Vánoce, i když to by se musela Bílá dost praštit přes kapsu.

Ostatně je možné, že ani tento motorkářský dárek nebyl přímo od ní, ale jednalo se o nějakou oficiální spolupráci s firmou. Jisté je, že Filipi měl radost jako malý kluk a svůj koutek si postavil zřejmě přímo do domu Lucie v Otvovicích.

Svědčí o tom i fakt, že v pozadí je za ním na fotce vidět bulteriér Kvido, který patří právě zpěvačce a díky němuž se dvojice dala po krátkém rozchodu opět dohromady. Teď tedy podle všeho žijí všichni tři spolu skoro jako rodina.

VIDEO: Lucie Bílá o návratu ke staronové lásce: Věřím na manželství! Ale ne neuvážené

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o návratu ke staronové lásce: Věřím na manželství! Ale ne neuvážené. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
93 fotografií