První vlna kritiky se na sociálních sítích objevila po pár minutách, kdy se Jitka se svým synem objevila poprvé na obrazovce. A došlo na její slova. „Já se nechci, a ani nemůžu srovnávat s panem Pohlreichem, protože on je persona grata. Ano, šéfe! dělal deset let a lidé ho mají vyrytého v mozku. Já jsem prostě někdo jiný,“ řekla ještě před vysíláním. Vtipná a úderná jako šéf skutečně není. Navíc jezdí městskou hromadnou dopravou, aby působila jako žena z lidu, ale celý záměr jí kazily hned čtyři kabelky značky Prada v celkové hodnotě okolo 120 tisíc korun, které během prvního dílu vystřídala.

Podle diváků ani jako Pohlreich neradila a navíc prý neumí ani působit na lidi. „Hrůza, bohužel, strašně nesympatický pár. Nemá to absolutně žádnou šťávu a ten Santa Claus se nedá poslouchat. A dívat se na ně taky nedá. Působí hrozně povrchně a hrozně namistrovaně. Už se dívat nebudu,“ zněl jeden komentář, který byl v mnoha podobných obdobách na Facebooku nespočetněkrát. Diváci dokonce nešetřili ani vulgárními výrazy na adresu nových průvodců pořadem.

V pondělí večer usedlo k obrazovkám 401 000 diváků starších patnácti let, kteří byli zvědaví na to, kdo nahradí Pohlreicha. Kolik z nich si Primu zapne ve stejný čas po prvním díle příští týden, je ale otázkou.

Chtějí Pohlreicha zpátky! Tohle jsou ohlasy ze sociálních sítí!

„Zdeňku, prosím, vraťte se, mně připadá, že tito lidé vůbec neví, o co jde nebo na co se mají zaměřit. Zdeněk byl profík, hezky všechno vysvětlil apod.,“ Tomasz S.

„Tragédie, jak se snaží napodobit Zdeňka. Ani dva na Mistra nestačí…,“ Reinel R.

„Když skončil Pohlreich, tak měl bejt prostě konec a hotovo.

Na tohle se nedá dívat…!!“ Verča Č.

„Tohle je ale veliký humus. Chudák Zdeněk, někam ten pořad dostal a vy jste ho během 15 minut, co jsem viděl, poslali úplně do kanálu. Pokud Zdeněk už to dělat nechtěl, tak to radši zrušte, protože tohle je nekoukatelné.“ Patrik U.

„To jako vážně? Oni jsou za to placený? Nevěřil bych, že to někdy řeknu, ale zlatej Babica! Zdendu zpět, prosím, klidně reprízy!,“ Tomáš Ch.

„Zdendu zpět!!!!! A ty dva kašpary pryč (nedá se na to koukat ani poslouchat),“ Petr Š.

Fotogalerie
22 fotografií