Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Chlapec se zřítil z výšky čtvrtého patra. Dopadl rovnou na kamaráda

Autor: ital - 
14. listopadu 2018
15:52

V indickém městě Pusad pouštěl malý Ind Swapnil Jagre se svým kamarádem draka. Ten se jim zachytil na budově. Chlapec se jej rozhodl uvolnit a začal šplhat vzhůru po okapu. Smekla se mu však noha a on spadl z výšky 4. poschodí. 

Při nedělních oslavách indického svátku Diwali pouštěl Swapnil Jagre se svým kamarádem draka. Ten se jim ovšem zachytil za budovu, tak se hoch rozhodl, že pro něho vyšplhá po okapu. Hračku uvolnil, ale ve výšce asi 12 metrů mu ujela noha a chlapec se zřítil.

Ve stejnou chvíli se jeho kamarád rozběhl sebrat draka, který několik okamžiků předtím dopadl na zem. Tím zkřížil Swapnilovi dráhu a chlapec po 12metrovém pádu přistál na jeho zádech. Šťastnou shodou okolností však oba unikli zranění.

Chlapci o nehodě pověděli svým rodičům. Nevěřili jim, dokud neviděli záznam z bezpečnostních kamer. Ty totiž pád zachytily. Chlapcova matka Swati Jagre pověděla: „Když jsem viděla video, řekla jsem si, že je to boží milost. Kamarád mého syna zastavil jeho pád a ani jednomu se nic nestalo. Je to, jako kdyby se Swapnil podruhé narodil.“

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání