Chodí maximálně dvě přehlídky do roka, na téhle charitativní akci ale nechybí nikdy. „Hrozně moc to pro mě znamená, protože to je pro děti z dětského domova. I když si vždycky říkám, že už se na to vykašlu a nechám to mladším…“ řekla Blesku manželka bývalého hokejového obránce Jiřího Šlégra (47). „Ale nelitovala jsem. Byla tam tak výborná atmosféra a skvělé publikum, které nás povzbuzovalo…“ dodala se smíchem. Lucie svým dekoltem zastínila i daleko mladší ročníky – přírodní pětky na svém místě neudržela ani podpěra korzetu.

Miss ČR 2005 si pod něj navíc nevzala podprsenku. „Ty šaty byly samy o sobě jemné, ale ono je dost těžké s mými prsy vypadat v něčem takhle decentně. Ta půjčovna se vážně snažila, mám s nimi výborné zkušenosti, půjčovali mi i šaty na svatbu,“ dodala matka synů Roberta (12) a Richarda (9), jež má ovšem z prvního manželství.

Zastínila moderátorky

Lucii na mole sekundovaly i Inna Puhajková (32), která místo focení uvádí Sportovní noviny na Nově, či Monika Leová (27). Ta se objevuje za moderátorským pultíkem v Odpoledních zprávách konkurenční Primy.

VIDEO: Šlégrovi na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Video
Video se připravuje ...

Jiří a Lucie Šlégrovi o bujném mejdanu: Jsme tu krátce, ale chceme si to užít! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
25 fotografií