Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drogoví lordi se chlubí svým bohatstvím na Instagramu: Balíky peněz, drahá auta, zlaté řetězy

Autor: ital - 
12. listopadu 2018
18:13

Albánský gang, který řídí obchod s drogami v Londýně, se na svém Instagramu chlubí svým životním stylem. Nestydí se zveřejnit fotky střelných zbraní ani balíků peněz. Snímků uveřejnili už asi 8 000.

Albánský gang zvaný Hellbanizanz se základnou v londýnské městské části Barking zaplavuje metropoli drogami. S četnými kontakty na gang působící v Albánii mají snadný přístup ke kokainu dopravovanému z Jižní Ameriky, kterým zásobují ulice měst Velké Británie.

Místo toho, aby se snažili svou ilegální činnost utajit, ještě drze ukazují fotky svého bohatství a způsobu života na sociálních sítích. Zveřejnili na 8 000 snímků svých střelných zbraní, balíků peněz a zlatých šperků. Nazývají se „Bohové ulic“ a předčili už i ostatní londýnské gangy. Na internet rovněž umísťují videa, v nichž rappují a svými texty upozorňují své rivaly, že jsou ochotní s nimi jít do války, když bude třeba.

Stránky gangsterů jsou přístupné veřejnosti včetně britské policie, která s nimi vede neustálý boj. Některé gangy si vychovávají malé děti, které pak posílají do menších měst, kde mají prodávat drogy. Podle mluvčího Národní agentury pro kriminalitu se takovéto skupiny neustále rozrůstají do stále vyšších počtů. „Albánské zločinecké skupiny mají výrazný vliv na struktury organizovaného zločinu v Británii a snadný přístup k obchodu s drogami, konkrétně kokainem,“ uvedl mluvčí.

sekebo ( 13. listopadu 2018 03:20 )

A v hlavě vygumováno ...

Lisa Williams ( 12. listopadu 2018 23:43 )

Chceš najít si ženu na jednu noc? Vítejte na ==> www.3xDate.top

zacoaproc ( 12. listopadu 2018 22:19 )

Ono vůbec dneska ta svoloč 20.. 30 létá, to je hnus hnusu! Ale hlavně i v ČR! Je to samej arogantní blb nafoukanej a nemá být na co, zmetek bez vychování, samej manager a rádoby šéf howen, vystajlovanej uchyl s plnovousem, pokud možno celej v černým, tajemný debilní hovada co si hrajou na mafiany, jsou jich plné kanceláře, každý je ředitel zeměkoule, kreteni primitivní a chování to má hyeny! Vám tu černou budoucnost skřeti přeju! Pochcipate jako myši při první překážce! Drogová svoloči.

gabreta ( 12. listopadu 2018 21:02 )

Stačí si připomenout jméno Hashim Thaçi Kosovo a kdo mu umožnil vládnutí. A hned víte kdo celej tenhle obchod podporuje a na oko proti němu bojuje!! Je prostě postupná degenerace populace EU a její nahrazení umouněncema!!

openha ( 12. listopadu 2018 20:42 )

Migranti si do LONDÝNA přinesli své zvyky a návyky z domoviny a je jim tam očividně dobře !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání