Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Slavnému fotbalistovi uřízl genitálie a hlavu: Teď policii ukázal, kde pohodil tělo

Autor: ital - 
15. listopadu 2018
05:17

Brazilský fotbalista Daniel Correa Freitas (†24) byl zavražděn obzvláště odporným způsobem. Z činu policie obvinila podnikatele Edisona Brittese. Ten se k činu přiznal s tím, že přistihl sportovce, když se pokoušel znásilnit Edisonovu manželku. Brittes zavedl policisty do míst, kam zavezl a pohodil zmrzačené tělo.

Na konci října brazilský podnikatel Edison Brittese (35) brutálním způsobem zavraždil známého fotbalistu. Usekl mu genitálie a téměř také hlavu. Jeho tělo pak pohodil v lese, kde je nalezli kolemjdoucí. Pachatel se k činu přiznal, ale hájil se tím, že Daniel chtěl znásilnit jeho manželku.

Podle svědků pořádal Edison párty, na níž pozval Freitese, a nabídl mu sex s vlastní manželkou. „Řekl mi, že pozval Daniela na sex se svou manželkou, která o tom věděla a souhlasila s tím. Když je pak ale Edison viděl společně v posteli, rozmyslel si to a rozhodl se Daniela zabít,“ sdělil pro Massa News blízký známý Edisona, který chtěl zůstat v anonymitě. Také dodal, že Brittes si před spácháním zločinu vzal extázi a šňupnul kokain. „Danielova rodina má právo vědět, že nikoho neznásilnil. Je skutečně nevinný a neudělal nic špatného,“ doplnil ještě anonym.

Sám podezřelý několikrát svou výpověď změnil. Policii sdělil, že do ložnice vnikl oknem, ale předtím řekl pro televizi, že ramenem vyrazil zamčené dveře. Při výslechu na dotaz, jak svou oběť zabil, pak raději mlčel. Zavedl však policisty do míst, kde pohodil zohavené tělo Daniela a kde zakopal jeho useknuté genitálie.

V pátek policie obdržela soudní povolení k zadržení dalších tří náctiletých podezřelých. Ti se údajně podíleli na zbití a smrti mladého fotbalisty. Právník mladíků však jakoukoliv účast na zločinu popírá.

lubosbeyr ( 15. listopadu 2018 12:26 )

Prý "slavný fotbalista",možná v místě bydliště.V životě jsem o něm neslyšel.

anyyt ( 15. listopadu 2018 11:49 )

K obsahu se vyjadřovat nebudu, je to hnus. Ale zasmála jsem se při čtení nadpisu - fotbalistovi uřízli...a ted ukázal, kde. No tak jako to je zase češtin...... Z nadpisu vyplývá, že fotbalista je držák..když mu uříznou hlavu a penis a on ještě pak novinářům ukáže kde

spliny ( 15. listopadu 2018 11:11 )

Hnus co dokáže dvounohý živočich který nemá s člověkem nic společného. Takových je třeba zbavovat se smrtí nebo zaneřádí planetu a odskáčou to normální a slušné lidi.Jsou to zrůdy a ne člověk.

dragomira ( 15. listopadu 2018 10:18 )

U nás by dostal 3 roky čmoud, aby jsme nebyli rasisti!

pepen ( 15. listopadu 2018 07:36 )

Zabít mladého člověka ze žárlivosti...tak se chovají neandrtálci !!!!Musí počítat z nejhorším trestem...dal bych mu trest smrti !!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání