Na rozlučkovou párty s Genzerem do hospůdky Ajeto na Letnou dorazili nejen téměř všichni soutěžící a tanečníci, ale i ti, kteří už v soutěži vypadli před Richardem, třeba Daniela Šinkorová, která na rozdíl od minule pila víno, a Adam Mišík. Genzer pak dorazil se svou přítelkyní Pavlou a prozradil, čeho se jeho zdravotní problémy, kvůli kterým byl jen tento týden dvakrát na kapačkách na Malvazinkách, pramení.

„Měl jsem nemocnou, bolavou nohu. Lehnul jsem si do nemocnice a oni mi to rozehnali. Já bych chtěl za to poděkovat doktoru Hospodárovi. Takže tohle byla paradoxně první sobota, kdy mě nic nebolelo,“ řekl Blesku Genzer.

Trvá také na tom, že po této zkušenosti už tancovat nehodlá. „Já už jsem to jednou pověsil na hřebík a tohle je definitivní věc,“ říká i přesto, že se se svou tanečnicí Janou Zelenkovou (33) spřátelil. „Oni nám říkají: Vy spolu budete tancovat dál. A já říkám: Vám hráblo, všem? Co se jako děje? Já už tancovat nechci!“ směje se bavič.

Na večírku se pak dobře bavil a zábava se protáhla až do šesti hodín do rána. Jako poslední s manželem odcházela spokojená Pavla Tomicová, jejíž provaz v tanečním čísle všem vyrazil dech.

Fotogalerie
78 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva