„Potřebuju, aby to bylo mnohem větší, aby sis nadběhla a udělala tohle. Ten tvůj pohyb je na ženskou i chlapa hrozně málo,“ vysvětloval Necpál herečce, jak se má kroutit boky při rumbě. A Veronika mu jenom odsekla: „Není. Ty jsi z gumy, já mám normální kosti a krev.“

Fotogalerie: Afterparty StarDance: Blondýna na chodníku…
33 fotografií

 

V podobném duchu zřejmě probíhají všechny tréninky. „Verča je někdy lehce protivná, tak se to snažím kompenzovat humorem, abych jí dostal zpátky na vlnu pozitiva,“ rýpnul si do ní tanečník. A sexy bruneta mu nezůstala nic dlužná. „Michal je trošku cholerickej. Každý den neumím být usměvavá, hlavně by si měl uvědomit, že tancuje s ženou,“ bránila se.

Blesku se někdy skřípavou náladu snažila zlehčit. „Musím zaklepat, že jsme se pohádali zatím asi jednou a velmi rychle to přešlo,“ otočila.

Fotogalerie
46 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva