Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Při nehodě u Hořic zemřela maminka Veronika (†24): Měla měsíc po svatbě!

Autor: dce - 
9. listopadu 2018
11:32

K otřesné nehodě došlo v úterý večer na Českokrumlovsku. Tři lidé zaplatili životem za zdánlivě drobnou chybu - osobák patrně nedal přednost náklaďáku a oba vozy se srazily. O svůj život dál v nemocnici bojuje mladý muž. Tragédie je o to větší, že v troskách vozu zahynula mladá maminka Veronika (†24), která se před nedávnem vdala.

Prožívala asi jedno z nejkrásnějších období života. Veronice Z. (†24) se před pár měsíci narodila krásná holčička, koncem září se vdala za jejího tatínka. Jejich štěstí ale ukončila tragická nehoda. Osobní vůz značky Hyundai, ve kterém Veronika jela se třemi dalšími lidmi, doslova rozmetal náklaďák, jemuž nedal řidič přednost.

Nehoda byla tak brutální, že policie stále neví, kdo hyundai řídil. „Dvě ženy (†17, †24) ze stejného vozu bohužel nehodu nepřežily," uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová. Dva muži, kteří jeli v autě s nimi, přepravil vrtulník do nemocnice. Devatenáctiletý mladík bohužel ve středu zraněním podlehl.

„Nemůžu tomu věřit, že nejsi mezi námi," napsala na Facebooku Veroničina sestra Martina. Desítky lidí jí v komentářích kondolují a mnoho z nich nemůže té tragédii uvěřit. „To je mi moc líto, upřímnou soustrast celé rodině. Byla to fajn holka," napsala kamarádka Jana.

Nehoda se stala v úterý krátce po půl osmé večer u Hořic na Šumavě. „Řidič osobního vozidla pravděpodobně nedal přednost nákladnímu automobilu a došlo ke srážce. Následně byl osobní vůz značky Hyundai odhozen do protisměru, kde se střetl s dodávkou značky Opel, která přijížděla od Českého Krumlova," vysvětlila Uhlířová s tím, že řidič náklaďáku i dodávky utrpěli lehká zranění.

pjotri ( 14. listopadu 2018 09:28 )

aha, takze za to muze kamion a ne idiot, co neumi takovou elementarni vec, jako dat prednost. NASTESTI tam byl ten kamion a jinej osobak, to by tech tuhejch - a nevinnejch - bylo vic.

pekaaaros ( 10. listopadu 2018 09:01 )

je to škoda. konečně někdo, kdo pochopil, že děti je důležité mít dřív než později. V mladém věku založit rodinu je dnes čím dál vzácnější, a proto takovým rodinám fandím. Kolik je takových rozmazlených holek, co v 24 letech raději cestují, poznávají, baví se a tvrdí, že mají svého pejska, tak na co ještě dítě.. A kolik je na světě přechytralých chlapů kolem čtyřicítky, co dělají video propagaci pro TOP09, na které tvrdí, že si všichni stěžujem, ale přitom se nemáme vůbec tak špatně, ale už jaksi nepřipomenou, že nemají ve svém věku ani jedno dítě a ani se na něj necítí zralí. Viz pan bavič Pavlásek. Jestli tohle není známka toho, že se máme hodně špatně, tak už nevím. Ale Pavlásek to vidí tak nějak očima Mamona. Dobře se má proto, že v garáži má dvě auta. Ale už nevidí to, jak se má hrozně špatně, protože nemá žádný děti a on sám je vlastně velký dítě. Ale to si Mamon nikdy nevšimne, ten uvidí jen kapitál, majetek, prachy. to je jeho měřítko. ne nějaká demografická křivka. Ale to jsem odbočil, matka ve 23 letech je pro mě naděje, že ne všichni mladí jsou stejní. O to víc mě mrzí, co se této rodině stalo za tragédii.

kacerus ( 9. listopadu 2018 20:56 )

Myslím jsi dal hřebík přesně na hlavičku!!!

jarmusch ( 9. listopadu 2018 19:03 )

No nevím, já když chci víc, vždycky je tam obal, proč to nejde.

dostojevskij ( 9. listopadu 2018 14:22 )

Každá nehoda je tragedie. Zůstanou pozůstalí, kteří mohou mít roky trauma. To je FAKT!!! Jezděte opatrně!!! Vyžeňte kamiony ze silnic!!! Na co máme železnice!!! Ubude nehod!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání