Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dárky pro nejmenší? Nejlepší hračky zabaví děti i celou rodinu

14. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Která hračka u vánočního stromečku vyhrává? Ta, se kterou si dítě začne hrát, ještě než ostatní stihnou rozbalit dárky. Nebo hračka, která rozesměje celou rodinu. A všichni si ji chtějí vyzkoušet. Vybrali jsme pro vás pár zaručených tipů z vánoční nabídky hračkářství Pompo, se kterými budou vaše Vánoce veselé a hravé. 

Obchůdek je tu, kdo bude prodávat a kdo nakupovat?

Ježíšek přinesl vašemu sluníčku tento úžasný Smoby Citymarket. Velké nákupy můžou začít! Jste připraveni? Kdo bude prodávat, je jasné – samozřejmě vaše malá prodavačka nebo malý prodavač. K dispozici má plně vybavenou elektronickou pokladnu, kalkulačku s LCD obrazovkou, mikrofon, platební terminál a čtečku čárových kódů se světelným i zvukovým efektem. Prostě jako v opravdovém obchodě. Ale ani zákazníci nepřijdou zkrátka. K Citymarketu patří i vozík a široký výběr „potravin“. Pozor, právě otvíráme!

Smoby CityMarket
Autor: POMPO

Potřebujete něco opravit?

Svěrák, pilka, sada klíčů, šroubováky, šroubky i matičky a hlavně pořádný Pracovní stůl Bosch, to je opravdové království každého malého kutila. Než se z chlapečka stane chlap a bude mít své opravdové nářadí, s touto hračkou se naučí, k čemu jaké nářadí slouží a nenásilně zapojuje do hry tatínka, dědečky, strýčky, starší bráchy a další chlapy z rodiny. A to samozřejmě my ženy chceme. Protože, kdo si hraje, nezlobí a navíc se může spoustu věcí naučit! Pracovní stůl Bosch je ideální pro kluky od tří let. A váš chlapeček si vydrží hrát dlouho a dlouho!

Pracovní stůl Bosch
Autor: POMPO

Králíček jako živý rozesměje nejen děti

Veselá zvířátka, která dělají psí kusy. A ještě také kočičí, králičí a prasátkovské. Co to tu píská? No přece chodící králíček, který hýbe ušima a čenichá čumáčkem. A víte, co umí prasátko? To je opravdu velká legrace. Podívejte se na malou ZOO interaktivních zvířátek, které děti milují.

Interaktivní zvířátka
Autor: POMPO

Pojďte si zahrát!

Vědomostní hry patří mezi nejlepší dárky, které můžete pro své děti vymyslet. Jednak se během hry dozví spoustu nových věcí a jednak se do hraní zapojí i máma s tátou, a to je samozřejmě nejvíc. Novinkou letošních Vánoce je akční vědomostní hra Znáš to?

Roztočte mozkové závity! Čeká na vás 400 audio otázek z české i světové kultury, hudby, filmu, známých osobností i ze světa zvířat. Zmáčkni první své tlačítko, odpověz správně a boduješ. Postřeh, rychlé myšlení, spousta nových informací a hlavně super zábava. Ať už hraje celá rodina, nebo parta kamarádů!  

Znáš to?
Autor: POMPO

S Barbie® hrajete na jistotu

Barbie® klinika na kolech

Panenka Barbie® inspiruje holčičky už od roku 1959. Dnešní Barbie® ale už není jen sladká panenka v krásných šatech. Dnešní Barbie® je akční a může dělat, co chce. Třeba paní doktorku. A přesně to učí i holčičky, které si s ní hrají. „Můžeš být, kým chceš!“

Připoj se k panence Barbie®  a postarejte se společně o všechny pacienty v parádní, plně vybavené pojízdné klinice. Stiskni tlačítko a aktivuj houkačku, ať všichni v okolí vědí, že už jste na cestě! Zvedni páčku v zadní části vozu a vůz se okamžitě promění v kliniku. Teď můžeš léčit všechny své panenky! A v budoucnu možná opravdové pacienty.

 

Barbie - klinika na kolech
Autor: POMPO

Další inspiraci na dárky pro děti malé i větší najdete na www.pompo.cz.

Pompo rozdává dárky za více než 10 milionů!

Stačí nakoupit na prodejnách Pompo nebo na www.pompo.cz za 1799 Kč a můžete si vybrat další hračku pod Pompo Vánočním stromečkem zdarma. Za nákup v hodnotě 2999 Kč vybíráte dva dárky a nad 4499 Kč si odnesete tři další hračky zdarma. Akce platí do 30. listopadu.

On-line katalog si můžete prohlédnout zde.

Pompo Vánoční katalog
Autor: POMPO